Thursday, June 7, 2012

nak pergi ke tak?

assalamualaikum..

ape la yang nak pergi ke tak ni kan.. saye tengah dilema  ni.. runsing hati.. nak pergi takut.. tak pergi rase rugi.. adoi.. tak suke perasaan macam ni.. i dun like.. :( nak tau ape yang saye nak kene pergi tu? actually takde paksaan pon.. tapi saye yang lebihlebih.. tadi bukak email.. sekali tengok email macam terkejut pulak.. 


saye tengoktengok tajuk email peperiksaan.. aik.. perikse ape pulak ni.. da lame gile saye tak g exam ni.. bertahuntahun lamenye.. last exam mase da kahwin tapi takde anak lagi.. dalam 2tahun yang lepas.. ala.. final exam mase study.. saye kan gatal.. tak habis study lagi da nak kawen.. hihi.. takut la pulak nak exam ni.. nak study ape pon tak tau.. tapi saye tetap seronok.. atleast bergune jugak sijil diploma saye.. biar la untuk exam ni je.. hihi..


isi dalam email ni.. tarikh 23jun2012.. hari sabtu.. saye ok jela.. lege sebab tak payah ambil cuti.. nak g pusat exam pon tak payah nak rebutrebut dengan orang nak g kerje.. jalan jammed kan.. pusat exam jauh dari rumah saye.. saye duduk kajang tapi takpe la.. redah jela ke UM tu.. masalah yang bermain di fikiran saye sekarang ni adelah ufairah.. ye si kecil comel kesayangan saye tu.. sape nak jage die mase saye tengah exam tu? 9pg sampai 11pg.. lebih kurang 3jam.. tapi ade break kan.. 40minit seksyen A then sambung seksyen B.. saye ingat nak bawa ufairah je.. ajak en. suami sekali.. mase saye exam saye bagi ufairah pade en. suami.. habis exam cepatcepat saye susukan si comel tu then sambung exam balik.. ok tak? tapi saye akan pump fresh ebm sikit kot.. dalam 1oz buat bekal kalau ufairah haus atau pon bawak chilled ebm dan air panas dalam termos untuk senangkan en. suami panaskan susu.. peningkan fikir masalah ni..

da la saye nebes nak exam.. nak uruskan si comel kesayangan saye.. oohh.. semoge Allah permudahkan urusan saye.. kalau ade rezeki anak, dapat la saye W27.. boleh gune sijil diploma saye.. hihi.. kalau tak saye redha.. mungkin itu yang terbaik untuk saye.. tapi akan sampai ke saye ke pusat exam tu? sekarang ni 50-50.. nak study ape pon tak tau.. nak uruskan si comel satu hal.. kite tunggu dan lihat la.. lame lagi 23jun ni kan? 2weeks lagi.. apeape pon perancangan Allah yang terbaik..

2 comments:

Ina Haireina said...

semoga dipermudahkan segala urusan fifi.. amin...

fifi said...

terime kasih.. ina..

::hamster aku::

kalau nak bagi makan click kat mne2 je.. nak bagi minum click kat tutup botol.. kalau nak bagi hamster aku lari2 dalam bulatan tu.. click kat bulatan kuning tu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...