Wednesday, June 6, 2012

wordless wednesday #3

assalamualaikum..
on the way balik kampung dari kajang ke perak

 
ufairah lebih banyak habiskan mase melepak dari tidur

 on the way ke rumah pengantin perempuan.. ikut rombongan pengantin lelaki sebab abahnye jadi pengapit..
tu tengah fikir 'bile la saye nak kawen agaknye' hihi..

 on the way balik dari perak ke kajang.. snap after ibu sembahyang jama' takdim.. terpakse baringkan ufairah (berdikari) sebab tak sempat nak sembahyang gilirgilir.. abahnye ade interview pukul 4petang sedangkan picture ni disnap pukul 3petang..

tapi alhamdulillah.. ufairah behave je tunggu ibu sudah sembahyang.. good girl..



4 comments:

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

ni bukan wordless fifi, ada penerangan.. mana aci.. hehe (^___~)

Ina Haireina said...

macam bosan je dia kat belakang tu.. hehehehe....

f said...

ala is.. fifi nak bgtau je.. hihi.. tak boleh la nak wordless.. rase tak lengkap..

memang pon.. tengok 2 2 pic muke same je kan.. :) selalu berteman tapi kali ni sorang2.. duduk diam2 nanti nangis takut kene tinggal.. pasrah je la tu..

syiela said...

salam kenal juga

amboi geram tengok ufairah.. best dapat peluk ni cium ni :)

::hamster aku::

kalau nak bagi makan click kat mne2 je.. nak bagi minum click kat tutup botol.. kalau nak bagi hamster aku lari2 dalam bulatan tu.. click kat bulatan kuning tu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...