Wednesday, May 30, 2012

wordless wednesday #2

assalamualaikum..

apebile anak didere pakai tudung.. still comel..

tande boleh terime sikitsikit tudung ibu.. 

bile da feelingfeeling pakai tudung suke pulak.. tapi kejap je..
lepas tu tariktarik.. pic menangis sebab tudung tak boleh bukak tak masuk pc pulak.. kalau tak boleh upload.. hihi..


ahad lepas.. bukan nak bangge jumpe artis ke ape.. cume nak bile ufairah besar nanti die akan pk macam ni bile tengok pic ni..
'ooo.. macam ni rupe uncle alif satar mase mude..hihi'

paling penting --> semoge anak ibu menjadi khalifah yang solehah.. yang mengejar  syurge Allah.. yang mencintai RasulAllah.. tutup aurat.. pakai tudung macam 3 gambar kat atas..



5 comments:

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

amin (^___^) comelll si ufairah pakai tudung (^___^)

Ina Haireina said...

alalala.. comeynyee dia... :))

zh-ena said...

salam kenal :D

Pink Lavender said...

alolo...
comelnyerr baby...

makneng follow kamu
jom follow makneng

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

respon to ww, witu: fifi, rajinnyer buat pengiraan.. hehe
sangat menarik... (^___^)

::hamster aku::

kalau nak bagi makan click kat mne2 je.. nak bagi minum click kat tutup botol.. kalau nak bagi hamster aku lari2 dalam bulatan tu.. click kat bulatan kuning tu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...