Thursday, May 24, 2012

hadiah untuk ufairah missing..

assalamualaikum..

busy betul sekarang ni.. actually bukan busy dengan kerje ofis.. tapi busy dengan kerje sendiri.. miahaha.. buasy meng'edit' gambar.. ala.. berphotoshop.. orang lain berdoodles..  fifi ni ha tak pandai nak berdoodle.. fifi edit picture untuk dicuci dan dibuat photobook.. untuk haziqah ufairah dan abah & ibu.. so sekarang ni mase memang lebih kat photoshop jela..

back to da topic.. hadiah ufairah hilang.. haah la.. missing in action.. mase aqiqah ufairah fifi ade invite kawankawan sekolah.. one of kawan fifi tak dapat datang so die just pos kan hadiah tu untuk ufairah.. hari isnin lepas kawan fifi tex bagitau die ade pos hadiah tapi orang yang pos tu namenye haikal.. sedangkan kawan fifi perempuan bername zalika diah.. die takut fifi pelik sape la haikal yang pos hadiah untuk haziqah ufairah.. :)

esoknye lagi.. selase la kan.. fifi dapat call dari pusat pos tu.. apentah name pusat pos tu.. yang penting die kat balakong.. die kate tak jumpe rumah fifi sebab rumah fifi rumah lot.. ceitt.. posmen lain semue jumpe.. die mintak alamat ofis.. fie bagi la kan.. da nak senangkan die.. tapi fifi pesan kat die.. da sampai bawah ofis call fifi then fifi akan pick up.. taknak la posmen tu hantar kat bahagian mel.. sebanye hadiah tu name HAZIQAH UFAIRAH.. sedangkan name fifi f*****s n*****h.. confirm la bahagian mel tu tak dapat track fifi kan? adoi..

sampai sekarang khamis, 24 mei 2012, 4.50pm hadiah tu tak sampaisampai lagi.. ke rumah mahupon ofis.. fifi da pergi check kat bahagian mel kotkot la die tinggal kat situ kan.. takde.. bile fifi call balik tempat pos tu die mintak tracking no.. now fifi tengah tunggu kawan bagi tracking no.. kalau ade lagi dapat la tau katne hadiah tu ade.. kalau tak takde rezeki la..

tapi kesian la kawan fifi kan? rugi je die pos tapi tak dapat kat tangan fifi.. tapi kalau dapat kat die balik ok la kan.. kalau la sampai kat die balik fifi rele pergi ambil by hand kat die.. atleast die dapat jumpe ufairah.. lagi pon tak jauh rumah kami.. kajang dengan bangi je kot.. harapharap dapat la tau kat mane parcel tu sekarang..

1 comment:

miss yanyan said...

hadiah aku bg ada x? hihihi

::hamster aku::

kalau nak bagi makan click kat mne2 je.. nak bagi minum click kat tutup botol.. kalau nak bagi hamster aku lari2 dalam bulatan tu.. click kat bulatan kuning tu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...