Monday, May 7, 2012

entry tak bertittle..

assalamualaikum..

selamat pagi isnin.. :) atceli tak tau nak cerite ape.. ade banyak tapi taktau dari mane nak mule.. weekend lepas xpergi manemane pon.. takde aktiviti yang menarik.. cume pergi percint 9 je layankan arsyad ( anak sedare) mandi kolam awam tu.. Ufairah still tak sihat.. batukbatuk saye sangat risau.. sekarang ni pulak asyik hujan malam.. makin teruk la batuk ufairah.. start pagi tadi ufairah batukbatukbatuk kuatkuat sampai merengekrengek.. kesian anak ibu.. ikut hati nak cuti je layankan ufairah.. tapi tak boleh.. saye kene jugak kerje.. pekerje berdedikasi konon..

ade terlintas didalam hati nak share tentang saye handle EBM (ekspress breast milk), cloth diapers dan care saye jage ufairah kat blog ni.. saye jage ufairah so so je.. ganas pulak tu.. main tariktarik je.. sebab tu ufairah keras.. miahaha.. ufairah da bole angkatangkat kepale nak duduk.. hebat tak? hihi.. sangat berdikari anak ibu.. pagi  tadi ufairah boleh meniarap dengan lajunye.. sekelip mate ufairah berpusing.. cume tangannye masih tersepit bawah badan.. cerdik anak ibu ni.. ibu sayang kamu anak!~

otak beku ni.. sejuk je kat ofis.. pagi tadi kene hujan pulak tu.. memang mood malas rase nak tidur je.. hihi.. nanti sambung lagi..


No comments:

::hamster aku::

kalau nak bagi makan click kat mne2 je.. nak bagi minum click kat tutup botol.. kalau nak bagi hamster aku lari2 dalam bulatan tu.. click kat bulatan kuning tu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...