Monday, December 1, 2014

kinta riverfront hotel - ipoh - part 2

assalamualaikum..

last week update celopcelop.. this week nak try bagi penuh lime hari.. tapi this week kene settlekan kerje monthly dan weekly.. kalau tak sempat celopcelop jugak la.. kalau tak pon saye try buat auto publish.. gigih sangatkan.. yela.. kalau kejar up entry harihari takut tak sempat BW.. saye ni kalau BW nak bace banyakbanyak cerite yangterlepas tu.. tu kadangkadang tak sempat update..

seperti tajuk di atas la tempat penginapan kami.. tiga hari dua malam.. dengan kadar bayaran percuma sebab ikut suami yang anjurkan bengkel tu.. haha.. duduk hotel free.. makan tidur free.. ternak lemak free.. memang nikmat..

awalawal sebelum sampai suami da request baby cot.. tu yang nampak macam cantik je bilik die.. alhamdulillah.. duduk sini memang best.. bilik memang tebaik.. tak tau la sebab suami request ke ape.. suami request view cantik.. jadi kami dapat tingkat 17 corner lot.. memang best dan cantik la dari bilik lain kot.. sebab saye dapat tengok 3 bilik berbeze kat hotel tu.. bilik kami duduk paling best.. walaupun bukan suite.. 

dah malas nak type.. kite letak gambar banyakbanyak.. tulis sikitsikit.. kan..

bilik kami.. 
gambar dulu depan bilik.. 
dari dalam bilik nampak kolam.. tapi tingkap boleh bukak sikit je.. 
budak yang happy sangat.. belakang tu foyer bilik kami.. 
dibalik cermin tu toilet.. boleh bukak ye blind tu.. 
ade satu kerusi da coffe table.. 
coffee and tea makin facilities.. 
gambar dari katil.. dressing table 
dalam bilik air bilikkami.. 
bile bukak blind nampak katil.. 
sinki die.. saye pon nak enterframe.. 
ini suis dekat bilik hotel ni.. takde suis putih tu ye.. teknologi sangat kot.. 
view dari bilik kami.. kalau malam lagi cantik.. nanti upload..

8 comments:

Julia Johari said...

Luasnya bilik hotel korang ni fifi...untung sgt dpt join bengkel suami...semua free kan...hehheheh tp seronok tgk view setiap inco hotel ni siap ada pool kemain haaa leh la bawa anak2 berendem puas2....hehhehe cpt update lg tau...x sabar nak baca kisah holiday fifi

::EIDA:: said...

eh eh luas jugak bilik ni................. untung laa 2in katanya cuti2 ni hehehehhe ~

Najib Ariyan said...

boleh tahan hotel ni... bilik macam serba baru jer... berapa satu malam tu?

Kakzakie said...

Tambah seronok sebab duduk foc aje Fifi. Anak-anak lagilah mesti happy.

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam fifi,
sila cepat sambung entry hokeyh he3
iols tak menyabor nak baca :)

Raihanah Ahmad said...

cantik biliknya tu.

dalila said...

huwwaaaa..cantikkk..untung la dpt dok preee..

Jari Manis said...

ahaha..baru nk baca entri ni rupanya follow suami kerana ada bengkel so tdo FREE lah ni eh..mesti tak tahu harga hotel ni per night kan

::hamster aku::

kalau nak bagi makan click kat mne2 je.. nak bagi minum click kat tutup botol.. kalau nak bagi hamster aku lari2 dalam bulatan tu.. click kat bulatan kuning tu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...