Monday, December 15, 2014

sharing session - ipoh - part 4

assalamualaikum..

jom sambung balik entry ipoh.. terbengkalai sekejap.. ni tak masuk entry shah alam.. last week saye pergi shah alam.. sebab tu tak update blog.. nanti saye cerite.. siap mandi kolam dalam keadaan kecewe kami naik bilik.. siapsiap dan turun untuk dinner.. malam tu suami ade kerje.. dan saye..

saye pon ade event malam tu.. haha.. best sangat tau malam tu.. rase tak puas.. malam tu saye ambil satu bilik untuk sembangsembang dengan kawankawan.. kawankawan mase study dekat UiTM dulu.. ade yang bawak anak.. ade yang bawak perut.. memang happening la..

alhamdulillah.. plan untuk lepak dalam bilik malam tu memang la idea yang sangat bagus.. toddler.. baby semue enjoy main.. bebas ke sane ke mari.. mulemule nak jumpe kat kedai makan.. tapi ubah plan.. kalau la dekat kedai makan.. memang 10 minit kiterang gerak balik dah.. haha..
tengok.. huruhare.. haha..
da setting ok la sikit..

malam tu kiterang sembang.. mostly sembang pasal bersalin la sebab ade mommy to be malam tu.. sembang pasal carrier.. sembang pasal vaksin.. semue la kiterang share.. dan jangan risau.. kiterang hormat keputusan sesame kiterang.. yela.. saye ni rare.. berhaluan kiri.. tak macam orang ramai.. 

sembang punye sembang.. lepak punye lepak.. sampai part kemuncak.. haha.. korang agak ape? biase la perempuan.. gosip la.. wakaka.. tapi sekejap sangat.. tak sampai setengah jam pon gosip.. ralik sembang bende lain dengan sibuk kejar anak lagi.. tapi alhamdulillah.. ufairah diam je.. tak larilari.. terkejut agaknye tengok ramairamai.. pukul 11 lebih suami dah datang bilik ambil ufairah dan ulwan untuk tidurkan..

akhirnye.. perjumpaan kiterang ditamatkan sebab dah pukul 12 lebih tengah malam.. esoknye kawankawan saye nak kerje.. yela.. suami derang ambil pukul 12 lebih.. sorang je yang bawa suami tu pon sampai lambat.. jadi memang kiterang enjoy la dalam bilik tu.. semue perempuan kecuali toddler.. rase tak puas jumpe malam tu.. kalau boleh nak repeat lagi..

sorang takde.. dayah belum sampai..

notauntukdila                > aku da up entry yang ko suruh ni.. haha.. gambar dengan dayah takde pulak..








6 comments:

Kakzakie said...

Seronok bila jumpa memasing dah ada anak-anak yg comel. Panjanglah sembang mestinya bukan selalu jumpa kan..

Kopiolimauice said...

biasa la kn bila dpt jmpa kwn mmng tak puas2 boraknye..best nye la lepak mcm gini kan..

Nazayiena Ayiena said...

bestlah sembang2 tanpa gangguan...

Raihanah Ahmad said...

seronok juga sharing session camni

LYAfrina said...

Bestnya ..jumpa kawan2 lama.. dulu msing2 anak dara..sekarang dh ada ank semua

Gud idea kumpul kat bilik hotel.mcm ni. Y penting lg selesa nk bsembang n anak nk main2. Klo kedai.mkn dgn org ramai n nak bising2 melanpau x best gak kan.. almaklumlah.. bila.lama.x jumpa msti.nak sembang puas2 kan

dalila said...

wahh..happening..bgs idea ni..dr jumpe kt kedai mkn, aku rs mcm susah nk control ank2..klu ajak husbnd susah plak nk gosip2 kan..sbb lelaki ni bkn mcm kite..haha

::hamster aku::

kalau nak bagi makan click kat mne2 je.. nak bagi minum click kat tutup botol.. kalau nak bagi hamster aku lari2 dalam bulatan tu.. click kat bulatan kuning tu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...