Wednesday, December 10, 2014

wordless wednesday #54 - gelagat kami di BBW..

assalamualaikum..

jom layan gambar kami di BBW..

first trip kami.. waktu nak balik.. 
ibu tolong.. banyak sangat buku ni.. 
ibu.. nak buku ni.. bei semue tau.. 
waktu ni pukul 530pagi rasanya.. kami shoping buku.. anakanak tidur dekat belakang.. tak jadi masalah bagi kami.. yang jadi masalah.. jem dan parking! 
habis trip ke empat.. breakfast dulu sebelum balik tidur.. 

9 comments:

Nazayiena Ayiena said...

byknya hasil tangkapan...

aishah nin said...

Alololo comeynya 2 orang comel tu dalam carrier bag :)

Kopiolimauice said...

uihhh gigih sgt ni hahaha

Najib Ariyan said...

tergelak besar ai tengok gambar pertama baby kena timpa ngan buku yg banyak tu... hahahaha.... so cutee

♥ Mrs. Secretary ♥ said...

Tudia sakan borong!!!! Uwaaaaaa jelosss kenapa jauh sgt!

dalila said...

bersemangatnye..sebelum subuh dh spi..kelako plak si bambam tu dok dlm kotak..haha
tergelak aku bace cmmnt ko kt blog..aku bz+malas wehh..xsempat nk update pape..

Raihanah Ahmad said...

kalau pi sana memang kena bawak luggage terus

ros_reeza said...

wah banyak membeli !

LYAfrina said...

PUAS HATI..
banyak nya borong buku

::hamster aku::

kalau nak bagi makan click kat mne2 je.. nak bagi minum click kat tutup botol.. kalau nak bagi hamster aku lari2 dalam bulatan tu.. click kat bulatan kuning tu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...