Friday, December 5, 2014

big bad wolf 2014

assalamualaikum..

yes.. minggu ni berjaye update blog lima hari.. di akhir tahun ni kene kekalkan pencapaian.. haha.. padahal due entry sebelum ni entry auto publish.. dan yang ni pon entry auto publish.. sebabnye.. sebab saye cuti hari ni (jumaat).. yeeehhaaaa..

tak sabar sangat.. nak pergi MIECC.. event tahunan yang ditunggutunggu oleh saye.. BIG BAD WOLF.. tak sabar sangat nak restock bukubuku ufairah.. kenape restock? biase la budak.. kejap je buku die koyak sane sini.. robek sane sini.. jadi kene la cari yang baru.. tak best bile tengok rak buku kosong..

dan paling best.. tak sabar nak beli buku ulwan jugak.. tahun lepas pergi bawak ulwan dalamperut.. tahun ni pergi ulwan luar perut.. haha.. korang yang berdekatan.. mahupun yang berjauhan.. jemputlah ke event ni.. tak rugi beli sebab bukubuku die super duper murah..

memang betul.. ade yang tak setuju dengan event ni sebab harge buku memang harge rugi.. for me.. dari takde siape beli buku tu.. better kite beli.. boleh dak macam tu? terpulang pade pendapat masingmasing la.. 

tapi kalau buku yang saye nak tu takde kat situ.. saye sanggup je beli buku dengan harge biase.. tapi bile ade murah.. grab jela.. sebab saye pernah cari due buku.. merate tempat takde.. last sekali jumpe dekat kinokuniya.. saye grab je.. memang mahal.. tapi ilmukan.. jadi kalau rase berbaloi nak pergi.. jom serbu.. rasenye mase korang bace entry ni.. saye ade dekat MIECC kot.. tak pon dah balik dari situ.. hihi..


3 comments:

Raihanah Ahmad said...

memang untung sebenarnya pi sale camni, sebab harga murah untuk buku2.

Najib Ariyan said...

tengok tarikh... alahai... lom sampai KL lagi... hehehe sambut tahun baru kat KL tahun ni

♥ Mrs. Secretary ♥ said...

Kalau dekat mmg sampai dh fifi.. sbb mmg murah btl kan..

::hamster aku::

kalau nak bagi makan click kat mne2 je.. nak bagi minum click kat tutup botol.. kalau nak bagi hamster aku lari2 dalam bulatan tu.. click kat bulatan kuning tu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...