Friday, November 28, 2014

treaser - ipoh - november2014

assalamualaikum..

tajuk entry macam tajuk folder gambar.. miahaha.. nak tanye korang.. macam mane korang save gambar yang beriburibu lemon? saye punye bercampur aduk.. susah nak kelaskan.. tapi tadi macam baru dapat idea.. nak kelas ikut masa.. contoh tahun 2014.. senang sikit nak carikan..

cuma teaser.. haha.. saje nak tayang gambar je.. hotel mane? nanti saye reveal.. saetakat duduk situ alhamdulillah syok.. klu orang tanye ok tak.. saye jawab ok.. tapi ade jugak consnye.. hahaha.. saye gile kondem orang.. wakaka.. mane tak.. duduk pullman pon banyak komplen.. padahal duduk free..

sejuk mate memandang bile langkah masuk bilik ni..

5 comments:

Julia Johari said...

Soalan terbaikkk fifi...bagaimana julia simpan semua gambar holiday yg beribu lemon? hhhehehhe simpan bentuk folder tulis tajuk dan tarikh pi kemudia buat photobook then publish simpan didalam email...hehhehe cantik yer gambar hotel tu fifi ...tenang yerr

Kopiolimauice said...

romantik gitewww bilik nye...

LYAfrina said...

semua pic lya simpan folder by tahun.. dalam folder setiap by year tu..ada lak folder by month..maknanya setiap dalam folder tahun tu akan ada 12 folder dalam nya.. bulan 1-12.. gitulah cara lya sejak dr zaman belajo lagi..

bilik nampk selesa n luas

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam fifi,
waaaaaaa...nice room hokeyh :)

dalila said...

cantikkkk..kt mn ni?

::hamster aku::

kalau nak bagi makan click kat mne2 je.. nak bagi minum click kat tutup botol.. kalau nak bagi hamster aku lari2 dalam bulatan tu.. click kat bulatan kuning tu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...