Wednesday, December 17, 2014

kisah adik izz.. short bowel syndrome.. SBS..

assalamualaikum..

dari pagi mengadap blog ini.. link.. http://ekjozbuluh.blogspot.com/.. berat sungguh dugaan buat mereka.. sayu hati baca.. apetah lagi yang mengharunginye.. semoge adik izz cepat sembuh. kalau diberi kelapangan.. saye nak pergi melawat si tembam izz.. nak kenal dengan ahli syurga yang kuat ini.. inshaAllah suatu hari nanti aunty doakan adik izz boleh balik rumah..

gambar adik izz yang saye ambil dari blog abah beliau..

seorang baby yang kuat.. comel.. handsome.. tembam.. semoge kehidupan adik izz selepas ini semakin mudah.. saye tak boleh type lamelame.. makin banyak habuk kat office ni..

korang 
please.. doakan adik izz..

8 comments:

LYAfrina said...

Lya dh baca psl adik ni sebelum ni.
Mmg sedih sgt.. smoga ibubapa n adik ni tabah n trs kuat. Insyallah.. ada hikmah n ganjaran y Allah nk berikan pd family ni

Aeen said...

semoga adik izz cepat sembuh....dan semoga kedua ibubapanya tabah dan kuat hadapi semua ni....

::EIDA:: said...

mmber opis ida ni. parents diaorang memang tabah sangattttt. semoga DIA memberi sinar baru kepada family diaorang ;)) aminnn

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

Sian nya dia. Hrp cpt sbuh

Kopiolimauice said...

moga adik izz ada ruang utk sembuh

Kakzakie said...

Kakak rasa ramai diantara kita semua tahu kisah adik Izz ini. Betapa besar ujian keluarga ini - selain membantu dgn kewangan jgn lupa doa kita buatnya..

dalila said...

hurmm..nape ni..aku xtau pun..br nk bace link yg ko bg tu..mcm sedih je :'(

ekjoz buluh said...

TERIMA KASIH

::hamster aku::

kalau nak bagi makan click kat mne2 je.. nak bagi minum click kat tutup botol.. kalau nak bagi hamster aku lari2 dalam bulatan tu.. click kat bulatan kuning tu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...