Wednesday, December 3, 2014

wordless wednesday #54

assalamualaikum..

malas nak tulis tajuk.. nanti poyo katenye.. sebenarnye takde ape pon.. suami saye masuk paper.. biar la muke cenonet besar semut pon.. tetap masuk paper.. haha..


korang cari la mane satu.. masuk paper sebab menang pertandingan dekat MAHA! 

kenekasitahu             >bukan paper hari ni ye.. paper isnin lepas.. haha..

8 comments:

Julia Johari said...

Tahniah fifi...alhamdulilah wpun kecik tp tetap suami fifi tau...biarlah orang nak ckp apa pun...janji ada catitan disini utk dikenang suatu hari nanti...

Liyana said...

untung la masuk paper hihiih... kena buat frame tu.. bukan senang masuk paper tau. kenangan tu... awww.

salam kenal uols :D

Time Traveller said...

Makin famous la encik suami.. mausk paper tu.. :D

dalila said...

tahniah..
ok la tu..dpt jugak masuk..
menang hdiah ape weh?

Kopiolimauice said...

dpt menang hadiah apa tu??

LYAfrina said...

huhu..tak nampak..
apa2 pon congrats ye

♥ Mrs. Secretary ♥ said...

Tahniah!!! Glamer la msk paper..hehehe

Jari Manis said...

biarlah muka kecik pun dalam paper tu janji leh masuk paper..glamour tau hikss

::hamster aku::

kalau nak bagi makan click kat mne2 je.. nak bagi minum click kat tutup botol.. kalau nak bagi hamster aku lari2 dalam bulatan tu.. click kat bulatan kuning tu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...