Thursday, December 18, 2014

susu pisang..

assalamualaikum..

entry nak menayang.. haha.. sebenarnye.. mule saye tahu kewujudan susu pisang ni dari blog kak JM.. kak JM punye cerite.. perghh.. memang terliur.. siap cakap rugi beli satu.. patut beli banyak.. dah la beli kat korea.. saye telan air liur je.. tapi dalam hati.. kene cari ni.. hihi.. 

lepas tu.. seminggu due lepas tu.. sepupu post gambar susu pisang ni pualk.. wah.. makin membuakbuak keinginan saye nak minum susu pisang.. saye komen la tanye.. beli dekat mane.. katenye KLCC.. urm.. bercinte nak ke KLCC.. apetah lagi korea kan..

takpe.. lamelame kite lupa la susu pisang ni kan.. akhirnye saye berjaye melupakan susu pisang ni.. sampai satu mase.. minggu ni la.. saye pergi tesco beli barang rumah.. lalu dekat tempat susu dutch lady kotak.. nak tengok pancaran projektor kat lantai.. rasenye banyak tesco ade ni.. ufairah la ajak tengok.. sekali..

saye ternampak susu pisang ni.. 6 kotak.. last pack.. dari lupe susu pisang.. terus teringat.. macam cinta bertaut kembali.. hyperbola gile ayat.. da nampak.. tengok harge.. RM21.90.. tapi sebab da pernah teringat.. lupe.. lepas tu berjumpe.. rembat jugak la.. teringin nak rasekan.. 

balik rumah minum.. nikmatnye.. sedap.. kalau lagi sejuk lagi sedap kot.. esoknye.. pergi kerje bawak sekotak.. minum pagipagi.. sedap.. dekat rumah ade 4 kotak lagi.. tak tau bile nak minum.. saye punye style.. kalau teringin tu.. dapat sikit pon da lepas dah..

inilah susu pisang saye.. versi kotak..

6 comments:

::EIDA:: said...

nk minum susu pisang kat korea huhuhuhuu

Maria Firdz said...

ish.. xx pernah lagi rasa... tapi pisang blend dgn susu pnh la rasa...


pssttt: tahniah.. datang dari blog kak ina intan berlian...

dalila said...

lain mcm ngidam ko..bese klu ngandung je ngidam something tp mkn sket je..hahaha..

pergghh..nasib baik ade kt tesco..so xpayah la aku ke korea yek..hek2

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

seb bek is xngidam.. haha

macam sedap ja...

ni first time tengok ni ;)

Kopiolimauice said...

ada jual kt tesco?? betul ke ni?? nak jugakkkkkk mmng teliooo time bca kt blog kak JM tu..

Najib Ariyan said...

macam mengidam pulak... kalau saya kalau mengidam, harus satu tesco saya bawak balik...hahahah mengarut kan tapi takmungkin sikit sikit jer... harus se troli dua

::hamster aku::

kalau nak bagi makan click kat mne2 je.. nak bagi minum click kat tutup botol.. kalau nak bagi hamster aku lari2 dalam bulatan tu.. click kat bulatan kuning tu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...