Tuesday, December 9, 2014

big bad wolf 2014

assalamualaikum..

masih tak terlambat nak cerite tentang big bad wolf.. masih ade.. masih tak habis lagi.. korang dah pergi? saye da pergi empat round.. tu pon tak puas lagi.. rase macam nak tambah round lagi.. tunggu la.. inshaAllah akan buat next trip..

1st round - 7pagi - 10 pagi..
2nd round - 3petang - 8malam..
3rd round - 1pagi - 4 pagi..
4th round - 4pagi - 8pagi..

cool sangat kan trip saye.. pagi petang malam tengah malam semue ade.. semue round saye pergi bersame anak dan suami.. cuma round ketiga suami jaga anak dekat rumah.. round pertama dengan kedua hari jumaat.. round ketiga hari sabtu.. dan round ke empat hari ahad..

memang best sangat la event buku ni.. cume saye tak puas hati sebab saye tak dapat buku parenting dengan buku birthing.. tu yang rase nak repeat lagi.. kotkot la keluar bukubuku yang saye nantinantikan ni.. ok dah.. jom layan hasil meround saye.. ni gambar untuk 1st - 3rd round..







gambar gelagat kami esok ye!.. inshaAllah..

6 comments:

Aeen said...

kite pun rasa nak tambah lagi je...rasa pergi hari tu x cukup pulak belinya..heheh..

::EIDA:: said...

mak aiii hasil dia! kemainnnn hehhehe ~

Kopiolimauice said...

wowwwieeee!! banyakkk nye puas membaca ni...

♥ Mrs. Secretary ♥ said...

Bestnya fifi.. dengarnya semua murah2 kan..

dalila said...

makoiii..byk gilaa..murah btl ke ni weh..xpenah pegi pun..mcm best je

ros_reeza said...

tekejut tengok hasil tangkapan kak Fifi.. banyak tu :) hihi

::hamster aku::

kalau nak bagi makan click kat mne2 je.. nak bagi minum click kat tutup botol.. kalau nak bagi hamster aku lari2 dalam bulatan tu.. click kat bulatan kuning tu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...