Monday, June 30, 2014

ramadhan kareem dan keputusan pertandingan bekal kasih sayang ibu..

assalamualaikum..

hari ni dua ramdhan.. pagipagi da jadi kes buat saye naik angin.. kurang pahale puase saye tau.. tapi bile settle kes tu.. kami suami isteri ketawe.. hahaha.. memang cemas sebab da lambat.. bile da settle rase lawak.. hahaha.. sekarang ni pulak ade lagi perkare yang menduge iman.. parcel saye dekat city link da 2 minggu kot tak sampai kat tangan saye lagi.. dalam hati nak memaki je.. tapi cover.. city link servis pos paling teruk bagi saye.. nanti kalau rajin nak cerite ape yang terjadi..

ok habis dah dugaan tambahan puase.. marah jugak la.. nafsu.. kepale angin betul saye ni.. kurang pahale puase.. hari ni dua ramadhan.. rasenye tak terlambat lagi kot saye nak ucapkan salam ramadhan buat semua.. ramadhan kareem korang.. saye minta maaf sangatsangat kalau ade buat silap terkasar bahase atau perlakuan.. kosongkosong ye.. settle bab ramadhan..

link ni.. korang dah tengok kot.. saye tayang gambar bento super duper meletup yang pernah saye buat.. quail egg dengan pasta bento paling cantik yang pernah saye buat rasenye.. haha.. puji diri sendiri.. lantak la.. sebab lainlain semue buruk bento saye.. yang ni pon buruk sebenarnye.. tapi antare yang burukburuk tu yang ni paling ok la.. korang paham tak?

gigih saye buat.. minta tolong adik jugak.. buat punye buat.. memang buat ngam hari tarikh tutup.. hahaha.. da siap snap gambar.. terus up kat facebook dan hashtagkan gambar.. siap upload dalam insta yang sebulan sekali belum tentu bukak.. akhirnye.. seminggu lepas tu keluar lah result..



alhamdulillah.. tengok dekat atas tu ade name saye.. consolation no.4.. syukur sangatsangat.. masuk sukesuke je sebab tak perlu modal pon.. dapat jugak consolation.. aim grand prize tak dapat.. hahaha.. besar anganangan saye.. tapi takpe.. free je berangan.. masalahnye.. yang sangkut dekat city link yang sangat teruk perkhidmatan nya tu.. hadiah saye la.. agak ok lagi tak butter dalam tu.. geram aih.. sabar.. puase ni.. hari ni da 3 kali saye call.. tapi takde feed back.. tunggu nanti saye cerite dekat blog.. tapi tak janji..

8 comments:

Nafira usof said...

tahniah fifi~
sis pon kagum tengok hasil bento fifi.. memang layak utk menang.

LYAfrina said...


Salam Ramadhan dari Lya

tahniah dear

Kopiolimauice said...

menang jugak ek tahniah!

dalila said...

wahh..tahniah lg skali..
ko cek die ckp ape?ko bising je..dorg ni klu kite xamik kesah sgt dorg pun malas nk layan..cam hampeh..aku penah kene gak..

ros_reeza said...

Assalamualaikum kak.. Selamat berpuasa :)

ANIM said...

kalau kak anim pun hangin..
hadiah consolation pun hebat tu..
tahniahle..
lepas satu kemenangan, pasti ada semangat nak mencuba lagi

Julia Johari said...

Tahniahhhhhhhhhh....takpe menang kalah itu ujian hidup...lg tak best kalau tak mencuba...fifi sebenarnya you juara lah...juara bg pihak mommy gojes...hebat!

Mimi Azirah said...

tahniah

::hamster aku::

kalau nak bagi makan click kat mne2 je.. nak bagi minum click kat tutup botol.. kalau nak bagi hamster aku lari2 dalam bulatan tu.. click kat bulatan kuning tu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...