Wednesday, June 25, 2014

jom pergi rumah urut high class..

assalamualaikum..

tajuk entry tak ingatkan.. ape lagi korang.. jom la pergi rumah urut.. haha.. entry ni di tulis sebab susah sangat nak cari rumah urut yang best dan murah dekat pakcik google.. dua malam yang lepas saye sakitsakit badan.. lenguh kot badanbadan.. lutut semue.. suami urut tak lut da.. terime kasih abang urutkan sayang hampir harihari..

suami pon ajak la emergency leave esoknye untuk teman saya pergi urut.. kalau nak berurut memang kene hari kerja.. kalau weekend tak terkejar dengan anakanak.. saye request dekat suami.. 'abang.. kali ni taknak urut dengan orang yang biase kite urut.. nak try tempat lain..' ubah mood kan..

gigih saye mengoogle mencari tentang urutan.. lastlast terase teringin nak cube thai massage.. selalu.. makcikmakcik dengan indonindon yang urut.. tak pernah rase yang thai punye.. jadi selame hari ni urutan melayu dengan urutan indon la kot kan.. haha.. kali ni nak ubah selere..

bace punye bace.. thai massage ganas.. maksudnye kasar la.. wah. menarik ni.. siap ade yang cakap bunyi krap krup krap krup bile urut.. macam lege je kalau kene urut.. jadi stick kepade thai massage.. ricky punye ricky.. bace punye bace.. tak banyak pusat urut yang tawarkan thai massage.. akhirnye saye pilih satu tempat ni untuk thai massage..

next entry saye bagitau dekat mane dan pengalaman saye berthai massage di situ.. best ke tak.. terbaik ke tak.. siap gambar lagi.. tapi takde la sampai gambar saye berkemban.. kohkohkoh.. gambar dekat bawah ni antare rutin thai massage.. nak lebih google sebab yang ni pon saye dapat dari google!~


11 comments:

ros_reeza said...

Ros tak pernah lagi berurut dengan sape sape. hihi..

mama_saly said...

best tengok cara urut thai tu berseni je..hee.. sy cuma berurut time dlm pntang je, tp guna khidmat org kampung..

Didie Kamila said...

tgh mencari tmpt urut jugak ni..sakit badan lepas team building..huhu..

Kopiolimauice said...

huihhhh krup krap krup krap tu yg tak tahannnn... msti ringan badan after urut kan..

Kakzakie said...

Kakak tak pernah pergi tempat urut yg commercial Fifi. Biasa urut org kampung aje..

BUNDA a.k.a KN said...

Bunda empat kali bersalin...empat kali tulah pernah bunda berurut....

Nak jugak sekali2 berurut kat spa yang betul2 berdaftar....takut jugak...sebab tak biasa...

Nafira usof said...

macam best jer bunyi nye..
nanti share k~ hehehehe.

setem giant tu kalo x mau kumpul bg sis eh.. ahaks~

hainom OKje said...

lama dah tak berurut Fifi...rasanya kali terakhir lepas beranak yg keciklah kot....
Tak pun urut ngan kerusi urut AEON tu 3 minit seringgit hehe.....

ANIM said...

kak anim memang kaki urut..
haha...macam2 cara dah cuba..
ni yg teruja nih

Julia Johari said...

Hahahhah baring superman...hahhaha adoyaiii dh tau mana mama fifi pi tu...tp best lah kalo dpt berurut cm dlm gambar tu...cuma nanti kalo ju pi mesti org thai tu x leh angkat badan julia...sbb berat...sian dia hahahha

Mimi Azirah said...

jom jom

::hamster aku::

kalau nak bagi makan click kat mne2 je.. nak bagi minum click kat tutup botol.. kalau nak bagi hamster aku lari2 dalam bulatan tu.. click kat bulatan kuning tu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...