Wednesday, February 5, 2014

wordless wednesday #45 - kek hari jadi Ufairah

assalamualaikum..

lamenye tak buat wordless.. di  kala busy ni.. memang bergune wordless.. hahaha.. tak sempat nak story sebab hari ni kerje separuh hari je.. nah gambar wordless..

theme untuk birthday ufairah.. tsunami di safari sebab binatang semue da tunggang langgang.. hahaha..
semoge anak ibu menjadi anak yang solehah..

11 comments:

dalila said...

hahaha..tsunami di safari??
dasyat..dasyatt..
tp cantik weh kek adik ko wat..

Nurul Aziz said...

auntie tahu apa ufairah cuba buat tu.. nak buat peace kan? kikiki.. happy belated birthday :) semoga jadi anak & kakak yang baik. Amin..

mama ila said...

cantiknye kek =)

Mar Mansor said...

happy birthday to ufirah..besarnye kek dia..

Nafira usof said...

Happy Birthday Ufairah~
moga jadik anak yang solehah~

Tema birthday pon ala2 pencinta alam semulajadi.. bagus sangat~

ANIM said...

Lamanya tak jenguk sini. Tak tau camna leh termiss. Tau2 ufairah dah sambut birthday..
Amboi...kek dia..safari theme park...
Happy belated birthday ufairah

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

Happy belated birthday kakak ufairah

izan mama mia said...

fuyoooo... hebat arr kek dia tema safari gitu.....tu rimau tu boleh makan tak ?.. hahaha

Sheila Salim said...

Assalamualaikum fifi, wahh cantiknya kek ufairah. selamat hari lahir ufairah. semoga membesar dengan sihat dan jadi anak yang solehah ya (",)

Kopiolimauice said...

uihhh meriahnya kek ufairah! tema safari lagi tu...jarang org wat menarik!

ros_reeza said...

happy belated birthday untuk Ufairah! moga membesar menjadi anak yang solehah,..

::hamster aku::

kalau nak bagi makan click kat mne2 je.. nak bagi minum click kat tutup botol.. kalau nak bagi hamster aku lari2 dalam bulatan tu.. click kat bulatan kuning tu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...