Wednesday, April 18, 2012

Ufairah menerap?

assalamualaikum..

selamat petang.. semalam saye memang penat sangat.. nak edit post masukkan gambar ufairah pon tak sempat.. ufairah mintak nak manje.. abah ufairah pulak demam.. sampai 39.1.. saye terus risau.. risaukan abah ufairah.. saye sebelum ade anak boleh la nak berjage malam jage suami bile die demam.. tapi malam tadi flat.. saye just bg makan ubat dan suruh suami mandi untuk turunkan panas..

ufairah da makin cerdik.. pandai ajak sembang.. pandai ajak main.. taknak tidur pulak tu.. abah ufairah demam.. ibu pulak sangatsangat flat garegare tidur 3jam sahaje hari sebelumnye.. lepas saye direct feeding ufairah saye mintak suami buaikan ufairah.. (satusatunye care nak bagi ufairah tidur kalau ufairah ajak sembang..) selalunye die akan tertidur mase direct feeding.. agakagak ufairah da nyenyak saye minta suami hulurkan ufairah untuk tidur sebelah saye.. lepas letak ufairah sebelah saye, saye terus tertidur..

tibatiba saye terjage.. saye tengok posisi tidur ufairah lain dari selalu.. selalu terlentang tapi tadi meniarap.. saye terkejut berderau darah takut apeape terjadi pada anak kesayangan saya.. susah kami nak dapat.. pelbagai dugaan dan rintangan kami kene tempuh.. saye terus angkat ufairah terlentangkan die.. die tidur nyenyak je.. mase die meniarap muke tak tersembam.. muke mengiring.. bile saye tanye suami sekarang pukul berape.. 2.56 jawabnye.. dalam hati saye awal lagi.. boleh tidur.. saye terlupe yang pukul 3pagi waktu saye mengepam.. haiihh.. punye penat.. terskip 1session..

yang saye tertanyetanye macam mane ufairah boleh meniarap? ufairah turn 3MO tapi die tak banyak berusehe untuk mengiring.. apetah lagi meniarap.. die cume berusehe mengangkat kepale.. alaala nak duduk tu.. sampai sekarang saye tertanye.. adekah ufairah belajar meniarap mase tidur?

No comments:

::hamster aku::

kalau nak bagi makan click kat mne2 je.. nak bagi minum click kat tutup botol.. kalau nak bagi hamster aku lari2 dalam bulatan tu.. click kat bulatan kuning tu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...