Friday, April 27, 2012

ohh.. teruknye saye..

assalamualaikum..

teruknye saye.. saye lupe.. tadi saye dapat text dari en. suami 'yang lupe bawak hard disk yang' dengan hampe saye balas.. 'alaaaaaaaa :(' saye lupe bawa hard disk saye ke ofis.. garegare keluarkan semalam untuk masukkan gambar Ufaurah banyakbanyak untuk tatapan semue.. (macam ramai je pembace blog) sedihnye saye.. kononkonon nak upload kat ofis hari ni.. pc saye da boleh terime devicedevice ni da..

kalau dekat rumah saye susah nak berblog.. Ufairah suke ajak saye lepaklepak atas katil sambil die nenen.. jadi tak sempat langsung nak on laptop.. kalau saye duduk depan laptop ufairah mule panggil saye.. bbuuuu.. bbuuuu.. ekkk.. ekkk.. sudah saye kelam kabut.. type pon cukup syarat je.. sampai ofis nanti confirm saye kene edit.. lumrah ade anak.. Allah bagi nikmat anak.. Allah tarik sikit nikmat bersosial.. hihi..

saye akan cube upload gambar ufairah secepat mungkin.. sori..

No comments:

::hamster aku::

kalau nak bagi makan click kat mne2 je.. nak bagi minum click kat tutup botol.. kalau nak bagi hamster aku lari2 dalam bulatan tu.. click kat bulatan kuning tu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...