Monday, April 16, 2012

hari pertame selepas 3bulan bercuti

assalamualaikum..

alhamdulillah saye berjaye menghabiskan cuti selame 3bulan dengan jayenye.. hari ni saye sangat sedih sebab saye sangat rindukan anak saye.. Haziqah Ufairah.. ibu rindu kamu sayang.. 3bulan menyepi.. ye mmg tige bulan kecuali pada februari 2012 saye ade 1 post mengenai kelahiran cahayamata yang da lame kami tggu..

hari ni hari yang sangat messy bagi saye.. dulu berdue pukul 6.40a.m baru bangun dan siap-siap nak g kerje.. sekarang 4.30 alarm da bunyi ok.. tapi snooze2 bgn la pukul 5pagi.. amekkaw.. tu pon ngam-ngam nak siap g keje.. bangun-bangun terus susukan baby then capai la pump s3 kesayangan saye untuk pump susu.. pagi tadi dapat la 6oz.. 4oz hantar ke rumah BS untuk Ufairah.. bagi la anak ibu merase fresh milk even ibu takde di sisi..

lepas hantar Ufairah ke rumah BS pukul 7pagi patah balik ke rumah.. tukar dari kereta ke motor untuk pergi ofis.. sampai je ofis cari cari punch kad takde.. alamak.. derang tak buat lagi ke.. kelam kabut cari xjumpe.. then tanye admin, admin bg punch kad baru suruh punch.. lepas punch bagi balik kat admin untuk tulis detail.. sekali admin panggil.. ade la punch kad awak fifi.. ekh ade ye? saye tak perasan.. saye lupe no punch kad.. ya Allah..

duduk tempat saye.. on PC then sampai time enter password saye lupe password saye.. ya Allah.. termenung jauh saye.. lepas 1 jam relex dan cube ingat.. saye cube masukkan username as passwaord.. waaa.. berhasil.. ni la akibatnye.. pindah ofis 2minggu sebelum cuti 3bulan.. semue lupe..

kaki-> rase kosong post ni tanpe pic Ufairah.. saye tak berani nak cucuk hard disk kat pc ni..

No comments:

::hamster aku::

kalau nak bagi makan click kat mne2 je.. nak bagi minum click kat tutup botol.. kalau nak bagi hamster aku lari2 dalam bulatan tu.. click kat bulatan kuning tu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...