Tuesday, April 17, 2012

happy 3MO sayangku Ufairah

assalamualaikum..

Glad Ufairah da 3MO.. perkembangannye pon alhamdulillah.. da pandai senyumsenyum dan sengihsengih bile bangun tido.. tambahtambah bile kite panggil name die.. da mule angkat kepale nak duduk ok.. baby lain semue berusehe nak golek badan tapi baby Ufairah suke angkat kepale dan badan untuk duduk.. sangat advance.. baby Ufairah jugak da pandai memegang sumthing.. pull my shirt during feeding.. ohh.. rindunye ibu pada kamu anak..

pic baby Ufairah saye tak bawa.. klu bawa pon saye tak pandai nak cucuk cable di pc baru kat ofis ni.. ade problem dengan portnye.. nanti di rumah saye akan edit pos ini untuk masukkan gambar baby Ufairah..

sampai di sini ye.. saye da terlewat untuk pumping..

No comments:

::hamster aku::

kalau nak bagi makan click kat mne2 je.. nak bagi minum click kat tutup botol.. kalau nak bagi hamster aku lari2 dalam bulatan tu.. click kat bulatan kuning tu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...