Wednesday, March 4, 2015

caca-marba!~

assalamualaikum..

walaupon hard disc dah hilang.. gambar tetap banyak.. tetap pening nak susun.. tetap pening nak rotate.. tetap tak tau mane nak simpan mane nak buang.. semue sayang.. even beze gambarnye cume perubahan kedudukan tangan.. hahaha.. dasayat tak?

alhamdulillah.. kehidupan semakin ok.. cuma semakin busy..busy yang agak banyak sampai tak sempat nak jenguk blog.. saye tahu.. hari ni WW.. tapi sebab lame tak menaip.. saya taip la juga.. sebenarnye nak mula cerita tentang langkawi.. terlupa pula tentang balik kampung awal februari lalu tak cerita lagi..

gambar pula tak susun lagi.. miahahaha.. memang kene buat satusatu.. pelanpelan kayuh.. kene susun jadual balik.. semalam.. lebih dari separuh hari.. saye membalas komen, PM dan WA.. bukan kerana business.. tapi tentang kehidupan.. mana kita tahu kita share dan tolongkan..

malam pulak saya sibuk buat ice cream malaysia.. nak berniaga sabtu ni di melaka.. jadi satu malam kene buat 100batang.. tak masuk masak bubur (bubur kacang, pulut hitam) untuk dijadikan ice cream.. business saye lagi.. nak balut order dan pos.. walaupon 5% je dari hidup saye.. adoi.. memang penat.. badan rase out..

tak masuk cerite gangguan lagi.. isnin lepas saye terpakse EL.. jumpa ustaz.. Allah hu akbar.. saya perlu di rawat.. agak dah lame tak jumpe ustaz.. inshaAllah.. esok petang akan ke sana lagi untuk jumpa ustazah pula.. rawatan lanjutan.. doakan saya..

'kedai kami.. setiap pagi ahad' 
buah hati.. nyawa saya.. 
pelengkap hidup saya..

11 comments:

AMIIZAA said...

salams pagi rabu, kak mieja singgah sini:)

DYatie ABakar said...

Yatie baca life update fifi pun Yt rasa semput Fi oi. Haha. May Allah bless and ease everything Fi.

Kopiolimauice said...

wahhh bez nye dah ada business sambilan kan..gud luck ye

Kakzakie said...

Busy yg membuahkah hasil lumayan Fifi. Tak apa biarpun sibuk anak-anak dpt dipantau depan mata - tak jadi masalah. Mereka pun dah makin cerdik tu kakak tengok:)

Ujian sikit tu moga diberi kekuatan dan kesabaran. Allah maha melihat dan mengetahui apa yg tak kita ketahui. Moga baik-baik semuanya.

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam fifi,
terus kuat yer sayang
uols memang strong women kan3
moga Allah lindungi fifi & keluarga AMIN

ros_reeza said...

Moga terus maju kak Fifi

IbuNoey said...

wah,fifi memang supermom oo..laratnya kan nak buat semua tu. dengan nak layan anak-anak lagi.moga sentiasa sukses ye.

update la nanti pasal gangguan tu.nak tahu gak.

Julia Johari said...

Allah...fifi kena gangguan? Tentang apa tu...nanti cerita tau perihal jumpa ustaz tu tau

Najib Ariyan said...

sedap membaca tapi bab gangguan tu... hmmm lebih ramai tertarik bab tu nampaknya... ceciter ceciter...

and ustaz mana ni?

LYAfrina said...

sama jugak...
walaupon pic sama je..lya syg nk buang smua pic tu//

sy doakan bisnes fifi bertambah maju n sntiasa dipermudahkan..amin..amin

kena gangguan?? teruk ke? harap semuanya baik2 je

dalila said...

Teringin nk gi kedai ko..hrp nnt spi jgk aku kt sn..

::hamster aku::

kalau nak bagi makan click kat mne2 je.. nak bagi minum click kat tutup botol.. kalau nak bagi hamster aku lari2 dalam bulatan tu.. click kat bulatan kuning tu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...