Wednesday, March 11, 2015

cerita baby Nu'man.. bila si ibu ingin menyusukan anak dengan susu ibu.. tapi baby disumbat FM..

assalamualaikum..

sempena wordless wednesday.. saye nak tepek gambar..
tapi gambar yang penuh dengan tulisan.. kalau rajin bace.. kalau malas bace status je.. 
selamat membace di entry WW.. hehe..

















nakbocor rahsia            > kalau korang bace semue 'gambar' ni.. ade name yang saye lupe nak tutup.. hehe.. takpela.. 1 je..

4 comments:

Kopiolimauice said...

berat kes ni...klu jdi apa2 kt bb tu mmng nahas la kan...nasib baik bb going better gud idea jugak utk wt report utk pengajaran mereka

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam fifi,
yang ni la yang akak memang takmo jadi kat anak akak
masuk sepital memang akak takkan bagi anak akak diberi makan ubat atau kena cucuk tanpa diberi penerangan terlebih dahulu oleh doktor pakar
penting tu kan3

dalila said...

Xpuas plak bace kt cni..aku nk tgk kt fb ko..

IbuNoey said...

Memang ada sesetengah hospital yang nurse dan doktornya macam tak buat ikut prosedur terutama berkaitan penyusuan susu ibu dan persetujuan waris.sebenarnya masa anak pertama,IbuNoey pernah alami keadaan di mana anak diberikan FM.masa tu IbuNoey memang zero bab penyusuan susu ibu.jadinya baby tak reti nak menyusu.datang sorang nurse ni dan dia cakap nak bagi FM guna sudu.lepas tu,dia bawa la baby.masa tu pengetahuan zero,so bagi je la.geram bila ingat semula.sepatutnya nurse tu ajarla cara yang betul untuk susukan baby kan.

::hamster aku::

kalau nak bagi makan click kat mne2 je.. nak bagi minum click kat tutup botol.. kalau nak bagi hamster aku lari2 dalam bulatan tu.. click kat bulatan kuning tu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...