Wednesday, March 25, 2015

teringin nak sambung cerita langkawi.. tapi..

assalamualaikum..

lame tak menaip entry.. jumaat saye terpakse half day sebab dapat call dari pengasuh.. suare pengasuh cemas.. saye memang risau sangat.. ingat apeape jadi pada HUZ saye.. rupenye mak pengasuh meninggal.. Allah hu akbar.. die terpaksa balik singapore.. saye pon.. grab bag.. balik rumah secepat mungkin nak ambil anak.. kesian pulak dekat pengasuh kalau lambat..

tak dapat update blog hari jumaat.. sabtu kawan baik saye kahwin di ipoh.. gerak pergi ipoh.. sampai ipoh.. lepas kenduri.. suami on GPS.. 'yang.. lagi 83km sampai tol bukit merah.. balikkampung pon syok..' hahaha.. balik lah kami ke kampung.. bincang punye bincang.. isnin baru balik kajang.. pengasuh mungkin cuti isnin tu.. memang betul tekaan saye..  isnin die cakap masih di singapore.. macam biase.. 

bile duduk kampung.. malas nak balik bandar.. haha.. tenangkan dekat kampung.. kami pon drag cuti selase.. hahaha.. dasar sangatkan.. jadi baru la saye masuk kerje hari ni.. punye la syok nak ingat cerite.. bukak folder langkawi.. dapat la 'panggilan' dari bahagian dalila..  http://mammadanish.blogspot.com/ .. kene buat kerje bahagian derang.. sepetangbriefing.. turun bawah dah 4 lebih.. memang tak sempat nak fefeeling up pasal langkawi..

esok pulak.. ade kursus pagi sampai petang dekat JPA.. macammacam dugaan sangat nak update pasal langkawi.. belum ke korea macam sis JM.. hehe.. mgkn lagi banyak dugaan.. kerja hakiki tak buat lagi ni.. jumaat nak settle kerja bahagian dalila.. tapi takpe.. inshaAllah.. saye akan cube.. atleast satu entry langkawi minggu ni..


kami di ipoh..
abaikan tuan tanah yang melebar..

10 comments:

Sheila Salim said...

Assalamualaikum fifi, heheh sabar banyak ye. dugaan.. Salam takziah buat keluarga pengasuh.. semoga tabah menghadapi dugaan ini...

Aku Penghibur said...

semoga di permudahkan urusan..ada masa nanti boleh cerita

Jom Vote blog acik bagi msmw

ANIM said...

Part sambil menyelam minum air tu kan yg best..

Kopiolimauice said...

betul la antara blog dgn kerja mmng kna dulu kn kerja kan..sy pon mcm tu niat hati dh nk up new entry tpi dan2 keje melimpah ruah..

Nooriah Abdullah said...

singgah follow sini
http://nooriahnaim.blogspot.com/

Julia Johari said...

Salam Takziah utk arwah ibu pengasuh fifi...cemas rasa baca...huhhh

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam fifi,
waaaaaaa
bz uols he3

♥TheOnlyFarah♥ said...

Blogger part time mcm kita nie mmg mcm tue la.. Kalau sempat boleh la update entri...kita Kena settle yg penting dulu betul x...;)

Jari Manis said...

tuan tanah melebar tapi still ciut ma

dalila said...

amboiiiii..
siannye keje watkan keje utk 'bahagian' dalila..
hahaha..dugaan..bersabar k..
hak3

::hamster aku::

kalau nak bagi makan click kat mne2 je.. nak bagi minum click kat tutup botol.. kalau nak bagi hamster aku lari2 dalam bulatan tu.. click kat bulatan kuning tu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...