Wednesday, November 26, 2014

port dickson - final - part 5..

assalamualaikum..

sebab tak mengsimpulkan entry port dickson.. jadi marilah kite mensimpulkan entry port dickson.. takde ape yang menarik sebab aktiviti kami cuma mandi kolam.. ade yang bertanye bab makan.. dinner kami makan dekat kedai mane ntah.. makan biasebiase je.. setakat tomyam seafood, telur dadar, kailan ikan masin dan sotong goreng tepung.. tak lupe nasi putih.. same je dengan kedaikedai lain..

tapikan.. waktu breakfast kawan saye yang keluar belikan makanan.. kami tak dapat join sebab suami menguruskan hal dengan hotel.. aircond kami freez.. haha.. tak tau dekat mane kawan saye beli.. tapi breakfast die super duper sedap.. nasi lemak memang cukup lemak.. sambal pon sedap.. rase macam makan nasi lemak zaman duludulu.. terbaik..

settle sarapan hari kedue.. aktiviti seterusnye.. mandi kolam.. habis mandi kemas barang check out.. singgah cendol bakar.. lepas singgah cendol bakar gerak balik singgah teluk kemang.. bagi ufairah main pasir.. nak bagi mandi malas.. haha.. buakn sebab ape.. renyah kot nak tukar baju semue.. kami lepak minum coconut shake gempak.. hihi.. memang gempak la.. besar gile kot.. agak ufairah dah puas main pasir.. kami gerak balik.. habislah entry port dickson saye.. TAMAT..

 
ufairah tak habishabis dengan pelampung.. gambar sebelum balik.. 
ni la coconut shake gempak.. tapi saye suke klebang punye lagi..
kek permintaan ufairah.. ibu nak kek orang.. hahaha..

9 comments:

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam fifi,
orang manakah itu he3

Kakzakie said...

Kenangan indah bersama anak-anak macam ini mesti indah terasa dan akan diingat sampai bila-bila..

Jari Manis said...

mengsimpulkan, mensimpulkan..ahaha....fenin akak baca..cakap je lah merumuskan kan ke ..saje tau Fifi nih

Cendol bakar?..cendol tu kedai Bakar punya ke..kalau cendol bakar...x pernah makan

♥ Mrs. Secretary ♥ said...

Hari tue farah pi pd and melaka xsempat nk rasa coconut shake pun..huhuhu.. nmpk sedap sgt..=D

Time Traveller said...

Percutian dan kenangan macam ni lah yang akan mengamit memory di kemudian hari :D

Najib Ariyan said...

dulu ada orang kutuk kami blogger ni, kalau nak makan memang lambat lah sebab sibuk ambik gambar... ahhhh pedulik... ini adalah memori masa depan untuk kami kan... para blogger...

sudahnya tau apa kami buat? kami tinggalkan kawan yg kaki kutuk tu... makan lah ko ngan kengkawan ko lain.. hahaha

LYAfrina said...

haha.. setuju kata blogger ajib ariyan....

kalo xde blogger update info2 ni, mcmana la org nk google cari info kan??semuanya info dtg dari review blogger

Kopiolimauice said...

lama nye dh tak pekena coconut shake emmm biasa nya klebang la paling win kan?

Julia Johari said...

Byk kali ke melaka...pantai klebang pun tak penah sampai lg hahahhahhaha...ish sedap yer mamam2 last part ni fifi...teruja plak tgk aummmmmmm

::hamster aku::

kalau nak bagi makan click kat mne2 je.. nak bagi minum click kat tutup botol.. kalau nak bagi hamster aku lari2 dalam bulatan tu.. click kat bulatan kuning tu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...