Thursday, November 13, 2014

port dickson part 1..

assalamualaikum..

entry ni tak penting pon.. tak bace pon takpe..

taknak entry panjangpanjang sebab hati tengah sedih.. hihi.. ngadengadekan? fikir punye fikir nak cari entry santai.. tak jumpe.. kite buat entry intro untuk port dickson ni jela.. korang.. perasan tak wordless wednesday saye hari selase? hahaha.. biar la.. malas nak betul.. ni name tuan punye blog jiwe kacau.. mihmihmih..

short vacation atau percutian singkat ni terjadi tanpe diduge.. terlalu pantas.. mase tu saye dapat cal dari ex officemate saye mase saye kerje dekat KL.. kawan saye ajak perhi port dickson sebab RPP sane ade kosong untuk bulan 10.. 

sebenarnye.. kawan saye ni pon da pindah ke sini.. satu floor dengan saye cume lainlain bahagian.. walaupon dekat.. kami jarang berjumpe kalau takde hal penting.. malu la.. kami kawan dari bujang sampai sekarang 2 2 da ade 2 anak.. sebab ape saye malu? sebab kawan saye lelaki! hahaha..

lepas bincang punye bincang.. nak pergi ke tak ni sebenarnye.. saye terus setuju sebabnye.. mase 13 oktober 2014 hari isnin pengasuh HUZ minta cuti.. nak balik singapore buat visa.. saye cakap kat kawan saye.. boleh nak pegi.. saye nak pergi hari ahad balik isnin.. isnin yang pengasuh saye cuti tula.. jadi jimat cuti..

setelah settle semuenye kami pon pergi ke port dickson.. tak konvoi pon sebab kami dari kajang.. die dari putrajaya.. kami janji jumpe di port dickson.. mase on the way nak pergi saye sempat singgah cendol bakar.. sebenarnye da terlepas.. siap suruh suami patah balik.. haha.. nak rase punye pasal.. ok sampai sini saje sebab malas nak type dah.. jom layan gambar HUZ..



ufairah tak habishabis geram dekat adik.. gambar sebelum ke PD.. 12102014

gambar pon takde border.. malas.. lalalala

7 comments:

Kopiolimauice said...

kenapanya buat adik mcm tu ;)

Kakzakie said...

Siap patah balik lagi nak rasa cendol bakar tu hihi...

Oh... kakak boleh tahan juga ye buat adik dah marah dah tu:)

nik ros said...

sian kat adik..hihi

dalila said...

amboiii..kakak buli adik ke tu?
adik pun mcm nk membalas je tarik rambut kakak..haha..
oo ko gi ngan azhari ye?cmne tau ade kosong?die dh book dl ke?

♥ Mrs. Secretary ♥ said...

Pernah book sekali jer RPP.. pegi langkawi..tempat lain tak pernah lagi sbb macam susah jer.. memandang penuh..

Jari Manis said...

ahaha..ufairah..ufairah...geram sama adik ye..

Julia Johari said...

Suka tgk dua beradik ni...pakai baju sama...hehehheheh omey2

::hamster aku::

kalau nak bagi makan click kat mne2 je.. nak bagi minum click kat tutup botol.. kalau nak bagi hamster aku lari2 dalam bulatan tu.. click kat bulatan kuning tu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...