Wednesday, April 29, 2015

langkawi 2015 - part 8 - private beach at holiday villa..

assalamualaikum..

lame tak menulis dekat blog ni.. jom sambung cerita langkawi.. walaupun tak sabar nak cerite tentang holiday yang baru je lepas ni.. tapi kene sabar jugak.. nak settlekan hal langkawi dulu.. sebab hari pertama tak dapat lepak pantai.. jadi hari kedue.. suami pergi beli breakfast dekat padang mat sirat..  beli bungkus je.. balik bilik kami lepaklepak dekat balkoni.. 

pukul 12 tengah hari turun pergi pantai.. plan nak makan dekat sane.. tapi tak boleh bawak makanan dekat pantai.. tu makan dekat bilik dulu.. lepak punye lepak.. tu yang pukul 12 tengah hari baru turun.. tapi memang terkejut tengok pantai die.. cantik sangat.. putih bersih.. air 'lutsinar'.. sampai ke dasar nampak.. 

jumpe sekumpulan anak bilis berenang.. memang best sangat..  clear sangat.. saye yang excited kejar bilis tu.. haha.. pantai lapang.. bersih.. banyak sangat kerusikerusi nak baringbaring.. lepaklepak.. tapikan.. mat saleh yang seksi pon banyak melepak.. jarang nampak malysian..  jom tengok cantik tak cantik pantai die.. mesti korang rase macam nak pergi je..

pantai lapang.. bersih cantik.. terase macam bukan kat malaysia..
ooppsss.. abaikan uncle tu..
cantik sangatkan pantai die..
tengok pondok banyak.. kerusi lepak..
tengok orang lepak kat pantai.. semue mat salleh..
air pantai clear.. cantik..
pasir pantai putih sangat..

nanti saye share aktiviti kami di tepi pantai.. di tengah hari..

9 comments:

Kopiolimauice said...

mmng cantikkkk jernih nye air laut dia kn

tiga lalat said...

Salam. Hee sonoknye gi pantai langkawi yang bersih cantek dan lutsinar airnye ;p

Kakzakie said...

Ini yg walau panas terik tak terasa sebab angin bertiup kuat sebab lapang aje kan...

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

dalila said...

santekkk sgttt..
ms pegi aritu aku xpegi pun spi pantai..xtau plak pantai die cantik mcm ni..bln 9 ni WAJIB pegi..

Sanisah eeiyss said...

subhanallah,

tengok pasir pantai~tenang ja rasanya (^___^)

Khai♥Rin : anies said...

tgk pasir ni trs tingat pantai 'ajeebah ;-)

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam fifi,
private beach mestila santek kan3
sakan la deme jaga yer dop :)

IbuNoey said...

berbaloi la tak bole bawak makanan dekat pantai.untuk kebersihan pantai juga kan..tapi memang lawa la pantai dia.bersih dan suci gitu.

::hamster aku::

kalau nak bagi makan click kat mne2 je.. nak bagi minum click kat tutup botol.. kalau nak bagi hamster aku lari2 dalam bulatan tu.. click kat bulatan kuning tu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...