Thursday, May 7, 2015

part 9 - langkawi 2015 - aktiviti bersama di pantai..


assalamualaikum..

ya Allah.. liat betul nak update blog sekarang.. kerje banyak sangat.. kelam kabut.. mood ke laut.. cuti panjang hari tu.. siap saye extra lagi selase.. EL.. haha.. sakit badan weh.. lame sangat berhibernasi dekat rumah.. tapi cuti yang paling best sebab lepak rumah.. marathon drama melayu dengan suami.. pertama kali kami buat.. 4 pagi baru tidur lepak depan TV.. mihmihmih.. dasat tak?

jom sambung cerita langkawi.. sebab entry lepas gambar pantai je.. putih bersih indah.. banyak sangat.. entry kali ni nak tepek gambar aktiviti kami.. walaupon korang boleh agak buat ape tepi pantai.. yela.. takkan tepi pantai kite nak repair basikal pulak kan.. jadi di tepi pantai kami buat aktiviti biasebiase saje..

ufairah dengan ulwan.. main pasir la.. buat castle walaupon tak jadi.. mandi pantai.. usha awek saleh dengan pakwe saleh.. jalanjalan berkejaran.. tengok orang main volley ball.. parasliding (betul ke eja?) ala.. aktiviti biase tepi pantai.. dah.. jom layan gambar.. tapi korang jangan terkejut.. ade gambar kepale ufairah berbalut.. tu next and next entry..

ulwan main pasir.. seronok betul.. 
tengok.. sikit pon tak pandang camera.. 
kakak pulak main pasir.. ulwan mandi.. 
semue mandi.. mainan yang main pasir sendiri.. haha.. kanan tu.. awek saleh melepak.. 
kakak happy sangat.. 
ulwan lagi happy sampai ternganga..  
sebelum turun pantai lepak bawah pondok dulu.. panas.. bile sampai pantai.. panas hilang ntah ke mane.. 
the next day.. sebelum check out rasanya.. tengok kepale ufairah.. sedih.. :(

8 comments:

tiga lalat said...

Salam. Hee sonok tenok anak2 bergumbira tepi pantai ;p

Kakzakie said...

Ufairah sampai demam-demam ye main air dan pasir. Panaslah sebenarnya Fifi itu yg demam.. lapang kan kawasannya tapi seronok.

Sanisah eeiyss said...

is baru berjaya mendisiplinkan hari 1hari 1post ---> dah 3 hari... kekekeke (^___^)

malas ja rasa... Allah Allah... (^___^)

kena rajin pasni (^___^) in syaa Allah

Mizz ErMa said...

kesiannya kak ufairah..macam mana boleh jd macam tu?

Kopiolimauice said...

best nye pantai nye x ramai org
klu ramai sgt tak syok nk ber aktiviti

dalila said...

amboii..spi tebenam dlm pasir..haha..sian ufairah..teringt aku ko citer aritu..

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam fifi,
the kids ni kan memang suka maen pasior kan3
kalo boboboy akak kaaaaaaaa
sehari suntuk dok ulit pasior pun xpa tau3

IbuNoey said...

amboi,ulwan.seronoknya ye main pasir tu..oo,nilah keadaan ufairah after kejadian.still nak main juga tu.kamu memang power la,ufairah..

::hamster aku::

kalau nak bagi makan click kat mne2 je.. nak bagi minum click kat tutup botol.. kalau nak bagi hamster aku lari2 dalam bulatan tu.. click kat bulatan kuning tu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...