Friday, April 10, 2015

berganda-ganda jimat dengan iprice..

assalamualaikum..

pagipagi saya da update blog.. sebab excited sangatsangat nak cerita dekat korang tentang satu website ni.. memang kalau terpergi.. boleh gile.. hahaha.. untuk saye la.. macam tak percaye.. seriously tak percaye.. rase macam.. wah.. tak rugi ke derang buat macam ni.. sampai tahap macam tu..

kat tajuk entry je korang da tengok perkataan i price.. hari dari website ni la saya boleh dapat coupon coupon yang menarik.. http://iprice.my/coupons/.. coupon yang macam mane? meh nak cerite.. siape suke shopping kat zalora.. kat lazada.. korang suke pergi holiday? kalau suke.. korang patut terjah sini.. sebab dekat i price ni.. derang sediakan coupon diskaun untuk barangbarang dari online shopping yang terpilih.. banyak jugak online shopping under iprice ni.. 

macam ni la.. korang shopping dekat zalorakan.. beli dress.. RM179.90.. bile check out kene bayar RM179.90 kan? tapi kalau korang terjah dulu website i price ni.. korang boleh dapat additional 15% untuk total belian tu.. ni tawaran april.. tak caye tengok bawah.. saye print screenkan coupon die.. korang cume perlu salin code dan paste je.. korang boleh jimat RM26.985.. korang tengok.. RM27.. dekat 3 hari makan kat office kot..


macam mane la saya tak gile bile 'melawat' i price ni.. coupon coupon dekat i price ni korang jangan risau.. up to date couponnye.. saye sekarang ni engah tunggu coupon dari air asia.. bab hotel pon ade coupon.. hotel.com dengan agoda.. ni kat bawah saya tepek gambar website yang i price ni tolong bagi lagi coupon untuk kite..


kalau rase macam nak lagi senangkan.. korang pergi dekat sini.. http://iprice.my/shop/.. dekat sini.. macam gabungan semue website yang i price sediakan coupon.. dekat sini ade senarai barang dari semue website yang terlibat.. kalau minat korang click je gambar.. terus direct i price 'hantar' korang ke website tu.. kire.. tak payah la korang nak bukak tab banyak.. kejap lazada.. kejap zalora.. ke groupon.. kire kat i price shop ni.. macam tempat derang gathering la.. ape lagi.. pergi usha.. confirm korang ternganga..

korang meh sini nak hasut sikit.. kalau nak shopping online tu.. pergi jenguk i price.. usha dulu.. tengok dulu.. menyesal kalau korangtak gunekan coupon yang i price bagi.. kalau korang berbelanje secara berhemah.. grab coupon sebanyak yang boleh sebelum membeli belah.. confirm.. poket korang tak berape nak nipis.. hahaha.. 

korang.. saye dua tiga kali bace.. bukak tutup website i price ni sebelum ni.. sebab tak percaye.. betul.. tak tipu punye.. rase macam tak logik.. tapi percaye la.. bende ni betulbetul berlaku.. ok.. nak sambung menyoping..bye!~

pssstttt                   > iprice ni bukan kat malaysia je tau.. singapore pon ade.. ni ha link die.. http://iprice.sg/coupons/ ape lagi.. membeli belah sampai singapore lah kite.. :)

7 comments:

shahliza81 said...

wahhhh..bleh gi usha ni..

Nazayiena Ayiena said...

kak nurul nak tumpang shopping gak...

::EIDA:: said...

makin seronok la shopim ada iprice kan!hhehehe

Ibu Zarith said...

wahhh..dah lama carik benda macam ni kat malaysia tau, tak sangka ada jugak mcm kat obesi. Tengkiu tau share =)

Ina Haireina said...

wah... bagusnye fifi.. tq tq tq share.. tambah lagi tempat 'lepak' lama2.. hehehe..

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

makin syok la shoppg pasni

dalila said...

wahhhh..berbaloi2..aku dh register dh!

::hamster aku::

kalau nak bagi makan click kat mne2 je.. nak bagi minum click kat tutup botol.. kalau nak bagi hamster aku lari2 dalam bulatan tu.. click kat bulatan kuning tu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...