Friday, August 16, 2013

kembali ke pangkal jalan..

assalamualaikum..

selamat pagi.. rindu dekat blog.. bersalji da.. kasi fuhfuh sikit.. bersihkan.. alhamdulillah.. setelah seminggu lebih terpesong ke kampung.. semalam selamat lah keluarge kecil kami kembali ke kajang.. rase tak puas cuti.. even mase duduk kampung saye rindu kajang.. rindu abah saye.. rase macam nak cuti lagi.. nak baringbaring lepaklepak golekgolek sampai puas.. hahaha.. hyperbola kan perumpamaan die..

alhamdulillah.. hari ni saye selamat masuk office.. jumpe jalan tak sesat pon nak ke office.. hahaha.. ufairah pon behave je mase dekat rumah nenek.. dari kampung lagi DH selalu pesan.. ufairah nanti balik kene pergi jumpe nenek.. alhamdulillah ufairah tak menangis.. muke pasrah kene tinggal dengan ibu abah.. moge bahagie.. gembire tenang di rumah nenek anak..

cukup la entry pendek pemanas blog.. ok la kan dari tak update apeape.. perut lapar.. cafe jabatan lain tutup semue tertumpu dekat cafe office ni.. turun tengok ramai sangat orang.. panjang sangat beratur.. naik dulu la.. nanti turun balik.. makanan tak habis kot.. inshaAllah..

8 comments:

IbuNoey said...

tang nak beratur yg lemah tu..tapi kat area ofis Noey pun sama..mmg byk kedai tutup lagi.

izzah said...

Slamat kmbali brtugas yek fifi..sy still golek2 lg smpai weekend ni...hehe..btw take care tau...ksihatan kna jaga sokmo;-)

Nafira usof said...

selamat kembali berkerja.. akak semalam dah start keje dah~

izan mama mia said...

selamat kembali bekerja

♥ Mrs. Secretary ♥ said...

Wah dh start keje yer.. farah isnin nie baru masuk keja balik..huhuhu..hrp2 ada mood la keja nnti..;)

cik yaya said...

wah2...untung la kat bersalji daripada bersawang kan??hehe..

ayut said...

ke pangkal jalan tu mcm dh jauh sgt je tersasar yer ^^

dear xila said...

yeahhh masa raye dkt ofis pula huhu

::hamster aku::

kalau nak bagi makan click kat mne2 je.. nak bagi minum click kat tutup botol.. kalau nak bagi hamster aku lari2 dalam bulatan tu.. click kat bulatan kuning tu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...