Thursday, August 29, 2013

kami ke perlis - part 2

assalamualaikum..

taktau nak mule cemane.. takde idea tapi nak up jugak entry.. nak cerite pasal perlis part 2.. part 1 kat sini ye.. lepas kami pusingpusing cari hotel.. dekat sejam la jugak.. penat kot.. sampai da boleh hafal la sikitsikit jalan pekan kangar tu.. akhirnye kami jumpe hotel yang berkenan di hati.. murah pon murah.. bagi keluarge kecil kami la..

kami tinggal dekat federal hotel.. astro ade.. cume TV tak berape besar la.. bukan nak tengok TV pon kankan.. heater ade.. phone ade.. cume coffee and tea making facilities takde tapi ade termos dan cawan.. mini bar pon ade.. meje solek katil semue tu standard la kan.. hihi.. kire berbaloi la dengan harge yang kami bayar..

kaunter reception..
nak naik lift kene naik tangge sikit..
ni bilik kami.. katil saye da rapatkan ke dinding awalawal.. 
TV yang tak berape besar.. mini bar.. bilik air..  
bilik pade keadaan asal.. kami da sepahkan.. hihi.. 
koridor hotel..

bilik memang luas.. boleh muat lagi satu katil double.. alhamdulillah syok tidur sini.. tak sedar ape sebab penat kot.. jalan kaki je da boleh sampai kedai mamak.. pepagi bangun tidur mandi pekene roti canai teh tarik.. sedap.. :) cume satu jela.. kalau nak iron.. kene turun lobby.. iron tak boleh bawak naik bilik walaupon soket banyak kat dalam bilik tu.. moden la jugak hotel ni sebab suis lampu pon tepi katil je.. alaala hotel mahal.. total kami bayar tidur semalam di sini? RM80 je.. berbaloi tak?

notakaki        > next entry saye cerite aktiviti kami di perlis ye.. entry langkawi pon ade lagi satu due tak habis lagi.. hahaha.. 





12 comments:

munirah said...

ehh..ehh...mai sni xgtw hihi..
kangar kecik...jap je fifi dah taw jln kan hihi

Nafira usof said...

murahnye.. berbaloi2 dgn bilik hotelnye~

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

rajin kome berjalan ye.. best tido hotel !

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

rajin kome berjalan ye.. best tido hotel !

azizah :) said...

boleh tahan yer rate kat sana.. tak pernah g perlis..

♥ Mrs. Secretary ♥ said...

Kalau pergi perlis boleh la try stay kat hotel nie..murah jugak rate dia kan.. ;)

MaMa Rey said...

rm80 je..mmg berbaloi la..bole tahan juga..

J.Syazwana said...

okey la rm80. kire murah dan berbaloi. hihihi

nik ros said...

kira murah la kan..bilik pun ok

IbuNoey said...

hehe..si kecik tu dok interframe je kat gambar..sibuk tgk tv ye..

ros_reeza said...

murahla Kak Fifi, Rm 80 je..

ros_reeza said...

murahla Kak Fifi, Rm 80 je..

::hamster aku::

kalau nak bagi makan click kat mne2 je.. nak bagi minum click kat tutup botol.. kalau nak bagi hamster aku lari2 dalam bulatan tu.. click kat bulatan kuning tu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...