Friday, December 7, 2012

HRMIS oh HRMIS

assalamualaikum..

lame rasenye tak update pasal  bende lain selain ufairah kan.. bile tag kat label je HAZIQAH UFAIRAH.. sikitsikit ufairah.. dulu mase tengah TTC takde die pon berupdate blog ni.. sekarang hilang da semue cerite tentang tu.. asyik tentang ufairah je.. teringat time TTC.. sedih.. tabah.. sabar.. kuat..

hari ni pon nak cerite tentang sabar.. hihi.. sabar dengan sistem HRMIS ni ha.. standard kerje kerajaan bile akhit tahun semue sibuk dengan SKT.. atau name panjang sukatan kerje tahunan.. ala.. bos nak bagi markah gitu.. tapi sistem ni cerewet.. memilih.. ade sesetangah PC die taknak update..tak nak simpan.. macam PC saye ni ha.. saye dari tengah hari semalam sampai la ke pagi ni.. baru la berjaye.. tu pon da try 4 PC.. 

mulemule bengang sangat.. bile da siap part satu alhamdulillah.. hilang satu beban.. yela.. saye cuti lame hari tu.. semue orang da buat.. saye je yang tertinggal tak buat lagi.. mane saye tak risau.. dengan due date nye lagi.. tapi takpe.. da lege sikit sebab da siap.. alhamdulillah.. siape yang kerje kerajaan mesti tau cemane sistem yang derang build.. dan kadangkadang boleh buat kite pening fikir bende tu.. kan? selamat en. suami takde HRMIS.. derang lupe nak buatkan kot.. hihi.. tak payah die pening kepale fikir..

p/s: semalam saye buat crepe durian.. :)

7 comments:

::EIDA:: said...

HRMIS buat sayee stress jugakk!!! hihi

e k i n ♥ y u s r i said...

samelah sy
tiap2 hr bekerja dgn hrmis
huhuhuhu

anyway, salam kenal

syiela said...

keja swasta so tak menda2 camni...
sedapnya durian crepe

izzah said...

xjenguk2 pn hrmis ni...dh tau yg hrmis ni akan buat sakit kepala...so,abaikan dulu..=P

SumeSakan said...

Haha sume nak update sekaligus time ujung tahun..mulalah dia wat perangai...sabor deh...

Wahhh siap dah durian crepe dia...pict please...chewahhh

Bui Junaidi said...

HUBBY BUI PUN DOK BISING HARI2 HRMIS TAK LEH BUKAK..

Anonymous said...

hi zairidanfifi.blogspot.com admin discovered your website via Google but it was hard to find and I see you could have more visitors because there are not so many comments yet. I have found site which offer to dramatically increase traffic to your site http://mass-backlinks.com they claim they managed to get close to 4000 visitors/day using their services you could also get lot more targeted traffic from search engines as you have now. I used their services and got significantly more visitors to my website. Hope this helps :) They offer most cost effective services to increase website traffic at this website http://mass-backlinks.com

::hamster aku::

kalau nak bagi makan click kat mne2 je.. nak bagi minum click kat tutup botol.. kalau nak bagi hamster aku lari2 dalam bulatan tu.. click kat bulatan kuning tu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...