Monday, January 27, 2014

peplum kurung.. cantik jugakkan..

assalamualaikum..

sebenarnye da lame nak luah.. tapi tak terluah.. bulan 11 hari tu ade pergi shopping baju dekat Jaya Jusco dengan DH.. ufairah tinggal.. senang sikit nak membeli dan blah.. tapi sebelum tu bayar dulu.. tapi ade satu baju yang saye teringin sangat tapi di reject oleh DH.. bile DH da komen malas nak beli la..

dapat la beberape helai baju.. sebab kenan sangat dengan baju tu.. saye snap gambar dalam fitting room.. baut kenangan.. miahahaha.. kantoi.. balik rumah wasap satu group letak gambar tu kate nak baju tu tapi DH komen yang buat saye taknak beli baju tu.. tapi semue yang ade dalam group tu kate baju tu cantik rugi saye tak beli.. huwarghh.. DH bukan komen kutuk saye tau.. tapi komen kutuk baju tu.. ni ha gambarnye..



saye pakai da tersenyumsenyum dalam fitting room tu.. sekali keluar saye cakap.. 'cantikkan..' tau DH balas ape? 'macam kain langsir je sayang..' cis.. berubah terus mood.. penat confident.. mungkin sebab kain die kot.. yang lipatlipat macam kipas.. macam ropolropol tu.. sampai sekarang saye duk search peplum.. teringin..

sekarang paling saye kenan peplum siap kain dekat zalora.. ape namenye tu.. peplum kurung.. peplum kurung dekat zalora cantikcantik.. macammacam jenis manarik.. berpatutan pulak tu.. rambang mate wei!~ terase macam nak beli je.. bace banyak review servis derang cepat.. hari ni order esok sampai.. macam best dan nak try.. jangan kate kurung peplum.. handbag kasut kat situ pon buat saye rambang mate.. 'abang.. nak duit.. nak shopping!~' agak dapat tak? hahaha..

7 comments:

Sheila Salim said...

Assalamualaikum fifi, alaa kesiannya tak dapat beli. Zalora memang best, sheila first time beli guna voucher. puas hati. rini beli, esok dah dapat barang. hihihi. fifi, tahu tak website jual baju maternity yang ada zip khas untuk breastfeeding baby? hehehe

Mar Mansor said...

he3..bengang kan bila orang komen camtu..kih3

puan.mila said...

comelnya baju kt ats tu..alahainya ruginya u tak beli, hehe

Chekgu Azrine said...

Zalora kena tgok brand yg kita bli..ada saya bli smpi 4 hari bru smpi..bju kurung..huhu..

Umi Qi said...

Peplum baju kurung mmg cantik...haishhhh nak beli yg ready made nih susah sikit kena tgk saiz betul2...

dalila said...

cantik je peplum yg ko pakai tuuuu...
xmacam langsir pun..

izan mama mia said...

hihi..akak teringin juga berpeplum tapi kekadang nampak pakai peplum ni rupa tgh mengandung...hhihi...

::hamster aku::

kalau nak bagi makan click kat mne2 je.. nak bagi minum click kat tutup botol.. kalau nak bagi hamster aku lari2 dalam bulatan tu.. click kat bulatan kuning tu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...