Thursday, January 30, 2014

kedai online untuk baju mengandung dan menyusu..

assalamualaikum..

saye ade dapat soalan dari sheila.. ni soalan sheila.. tentang baju maternity dan menyusu la kot bagi fifi..


sebenarnye.. saye taktau mane website yang jual baju maternity yang ade zip untuk menyusu.. hihi.. berterus terang sangatkan.. saye jarang shoping baju online sebab takut tak kene size.. kite gemok.. hehe.. saye selalu beli baju mengandung dekat Jaya Jusco je.. tak pon dekat warta.. ade kedaikedai baju yang jual baju mengandung.. roundround jumpe berkenan saye grab..

kalau nak baju menyusu pulak saye selalu beli brand autumnz.. ade dekat banyak outlet yang jual barang baby.. saye selalu beli dekat kasih ibu.. kedai tu dekat bangi.. tapi autumnz ade jugak baju mengandung dan meyusu.. kire due dalam satu.. kene pandai pilih.. boleh jugak beli online dari website derang.. tapi saye tak pernah try..  lagi satu yang best kan.. baju menyusu brand mumdreams.. tu pon selese.. butik mumdreams pon dekat bangi.. kalau shelia dekat dengan bangi boleh la pergi menyoping dekat kedaikedai ni semue.. mumdreams ade jugak seluar dengan skirt untuk ibu mengandung..

tu je maklumat yang saye tahu.. hihi.. saye jarang shopping naju menyusu dengan mengandung sebab mengandung perut kecil je.. sampai sekarang muat lagi baju kurung dan blous biase.. bab menyusu pulak.. saye lagi selese pakai baju biase.. cume tudung kene labuh sikit.. tak pon cari je nursing room.. harap dapat membantu sheila dan ibuibu yang lain!~

3 comments:

dalila said...

Huhu..aku penah bli on9 kt hilyah.com.my tp biler dpt kaler cam lain..google je aqeela baju nursing..rs byk jgk pilihan..size je la takut slh..

::EIDA:: said...

sheila tgh riki riki lewtew.. hehhehe

Sheila Salim said...

Assalamualaikum fifi, thanks dear sudi bantu sheila. in shaa Allah kalau dapat pusing kat Bangi sheila singgah butik2 mummy tu. hehehe

Eida : persiapan diri yangggg ;p

::hamster aku::

kalau nak bagi makan click kat mne2 je.. nak bagi minum click kat tutup botol.. kalau nak bagi hamster aku lari2 dalam bulatan tu.. click kat bulatan kuning tu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...