Tuesday, January 28, 2014

Nak lori..

Assalamualaikum..

Saye type entry ni dari phone.. xtau la settingnye macam mane.. nak up entry dekat office tak sempat.. busy sangat buat kerje orang lain.. sedih.. sakit kepale sangatsangat sampai nak terkeluar biji mate.. sampai tahap sapu balm dekat mate..

Da ni nak cerite tentang khalifah solehah saye tu.. cerite lame.. nak cerite hal balik kampung gambar dalam pc.. nak cerite tentang somewhere yang saye sebut dalam entry lepaslepas pon gambar dekat pc.. jadi cerite la tentang ufairah..

20 January 2014 mase maghrib ufairah nangisnangis sambil cakap 'nak lori.. nak lori' jenuh pujuk.  Saye siap dukung cakap.. 'sayang.. kite kan perempuan.. jom main bear nak' sebolehboleh ufairah nangis nak lori.. haru anak perempuan minta lori.. sebelum ni mintak tembak (pistol).. pening nak melayan..

Nak taknak.. malam tu saye keluar.. brlikan lori.. lori murah je.. buat syarat.. bile dapat je lori.. tau mane track die? Perut saye!! Atas perut saye tolak lori sambil mulut duk 'vroom.. vroom.. vroom..' geram je.. nak taknak saye layankan je.. anak oh anak.. ape saje untuk kamu..

6 comments:

Nafira usof said...

Hehehe.. comelnye dia nak main lori. Hehehe.. anak2 akak setakat nih x minat lagi main menan lelaki.

dalila said...

alaaa..
nk tgk gmbr ufairah main lori atas perut ibu..
hahaha

Wafee said...

Hehe... layankan ajeee... Anak saya kalau blk kampung suami pun, nak barang2 lelaki.. Sebab cousin belah sana semua laki...

Sheila Salim said...

Assalamualaikum fifi, kesiannya ufairah nangis..

Anonymous said...

yeye.. dah jumpa blog ko

jaja_NorLiza said...

hahahhaa...anak akak..dari kecik asik la nak bola..main bola bkn baling2..tp sepak cam bola sepak! confius mak! anak gegel..huhu

::hamster aku::

kalau nak bagi makan click kat mne2 je.. nak bagi minum click kat tutup botol.. kalau nak bagi hamster aku lari2 dalam bulatan tu.. click kat bulatan kuning tu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...