Wednesday, October 17, 2012

happy 9month old ufairah..

assalamualaikum..

saye sangat busy sekarang ni.. saye dapat kerje dari bos saye.. kire kerje sampingan la.. bukan hakiki.. tapi saye suke sebab kerje mendesign.. even tak hebat mane pon kan.. tapi boleh la buat otak saye ni bergerak.. hari ni tak sempat nak BW.. sempat pergi sesetangah blog je..

alhamdulillah.. ufairah da 9 bulan hari ni.. selamat hari sembilan bulan sayang ibu.. lelebih pulak kan bile sembilan bulan ni kan.. bangun pepagi, mase ufairah tengah tidur saye snap gambar die tengah tidur.. yela.. ibu abah kerje.. takut tak sempat nak abadikan gambar sembilan bulan ufairah..


bagi saye sembilan bulan ni spesial.. hihi.. ngadengadekan.. saye suke sebab lebih kurang sembilan bulan jugaklah ufairah ade dalam perut saye.. jadi bile lepas je sembilan bulan.. saye lege.. sebab sebelum ni hidup ufairah lagi lame di alam rahim.. sekarang ni.. lagi lame di alam dunie.. sebelum ni saye rase macam die lagi selese di dalam rahim.. bile da lebih mase duduk di dunie ufairah lebih selese di dunie kot.. dengan ibu dan abah..

tapikan sayang.. dunie ni banyak cabaran.. even lagi lame kamu tinggal di dunie.. kamu kene ingat.. di akhirat lagi lame.. jadi kejar la syurge Allah.. jadilah insan solehah.. yang boleh bahagiekan ibu dan abah anak.. takde lain yang buat ibu dan abah bahagie melainkan kamu berjaye dunie dan akhirat.. percayelah.. ibu dan abah sayang kamu sangatsangat..

jom layan gambar ufairah mase lapan bulan..


 




6 comments:

PutriesNoora said...

sayang ulfairah gak..kemain dalam jakuzi tu ye...siap kuak lentang bagai...hehehe

Fifi Nadhrah said...

hihi.. tq kak nora.. tau takpe.. bukan main seronok lagi..

tiefazatie said...

wah..sgt comel!hee

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

alolololo comelnyer dia :)

syiela said...

amboi siap kuak lentang lagi dia dalam jakuzi tu hehhehe

Fifi Nadhrah said...

tq aunty wanie..

tu la sis syiela.. seronok sangat main air..

::hamster aku::

kalau nak bagi makan click kat mne2 je.. nak bagi minum click kat tutup botol.. kalau nak bagi hamster aku lari2 dalam bulatan tu.. click kat bulatan kuning tu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...