Monday, October 22, 2012

appoinment 9 bulan ufairah..

assalamualaikum..

hari ni hari yang sangat bosan bagi saye.. due orang ofismate merangkap kawan borak saye cuti.. sigh.. bosan sangatsangat.. selamat hari ni saye pon half day.. bawak ufairah cucuk untuk 9bulan.. :) cucuk kot rasenye 9 bulan ni.. nanti saye update..

sebelum ni kan saye ade bagi tau yang ufairah cume menyusur jekan.. even da nak masuk 9 bulan still tak merangkak lagi kan? 2 3 hari lepas.. ufairah da mule angkat bontot.. gaye nak merangkak.. tapi tak jalan pon.. kejap je ufairah menerap balik.. praktis kot.. alhamdulillah.. another one step.. gembire tengok perkembangan anak..

semoge kawankawan yang masih berTTC akan beroleh rezeki ini.. inshaAllah.. saye, en. suami dan seorang bidadari syurge (haziqah ufairah) sentiase mendoakan kalian.. inshaAllah.. amin..

3 comments:

Nazayiena said...

Slmt kena cucuk Ufairah,hehehe.....

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

9bulan cpt jer besar kan hihihihi

syiela said...

kejap je dah besar kan :)

::hamster aku::

kalau nak bagi makan click kat mne2 je.. nak bagi minum click kat tutup botol.. kalau nak bagi hamster aku lari2 dalam bulatan tu.. click kat bulatan kuning tu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...