Thursday, October 11, 2012

bahagie rase hati terselit pilu di hati

assalamualaikum..

bahagie rase hati ni bile dapat PC baru.. RAM besar 8GB.. hard disk 500GB.. waaa. windows 7 premium.. sukesuke.. PC sebelum ni nak install office 2007 pon tak lepas.. tak cukup spec.. RAM? 512 je.. kesiankan.. hahaha.. tak sangke saye berpeluang bekerje dengan PC yang spec nye sangat mengecewekan..tapi sekarang Alhamdulillah.. laju je semue.. takde hanghang daa.. cume FB saye kene block!~

update pendek.. takde mood.. handset en. suami terbawak balik ofis after lunch tadi dan saye kehilangan something yang berharge.. riburibu jgk la hilang tu.. tapi takpe.. redha jela.. apela sangat nilai riburibu tu dengan pahale yang Allah bagi sebab sabar dan redha dengan ujianNYA.. bukan show off saye ni berduit ke tak.. tak berduit pon.. siap nak kene kumpul duit almost 1year untuk dapatkan bende tu balik.. sekian.. pen off~

3 comments:

Nazayiena said...

Bestlah dpt pc baru,
Nak tahu juga apa brg tu?xpe anggaplah bukan rezeki fifi tu.

fifi said...

tu la kak nurul.. takpe la.. nanti kumpul duit beli lain.. saye ade bgtau saye hilang ape kat blog akak..

fifi said...

haah kak.. laju je pc baru ni.. suke2.. hihi.. takpe.. tak lame lagi akak dapat la pulak.. pc saye da uzur sangat..

::hamster aku::

kalau nak bagi makan click kat mne2 je.. nak bagi minum click kat tutup botol.. kalau nak bagi hamster aku lari2 dalam bulatan tu.. click kat bulatan kuning tu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...