Wednesday, August 1, 2012

wordless wednesday #4

assalamualaikum..



 



4 comments:

Ina Haireina said...

ala comelnye dia.. golek2..

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

alololol...tomeinya ufairah (^___^)

pijon said...

fifi..kat mana fifi beli bekas simpan makanan bayi yang mcam kuib ais yang bertutup tu??puas cari tak jumpa..ujung bulan ni ufairah dah nak start makan..takut ibu dia raya sakan sampai lupa nak buat persiapan kali pertama dia makan huhuhu

fifi said...

sis ina: hihi.. merate di golek2..

sis is: si merah pon cute jugak..

fiza: fifi beli dekat giant je.. try tengok kat giant.. tp tak semue giant ade.. selamat memasak.. fifi nak kene buat stok lebih untuk travel balik kampung.. :)

::hamster aku::

kalau nak bagi makan click kat mne2 je.. nak bagi minum click kat tutup botol.. kalau nak bagi hamster aku lari2 dalam bulatan tu.. click kat bulatan kuning tu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...