Tuesday, August 14, 2012

rinduu..rinduu.. rindu..

assalamualaikum..

rindunye dekat blog ni.. lame sangatsangat tak update.. mesti da takde orang nak singgah.. mane taknye.. saye tak update blog dan saye tak berblogwalking pon.. sob.. sob.. sob.. rasenye da lebih seminggu saye tak update blog.. rinduuu nyeee.. harihari saye ingat kat blog ni.. biar la tak ramai orang orang singgah.. sebab tujuan saye buat blog saye nak ufairah bace cerite die bile besar nanti.. harihari saye fikir nak update tapi tak sempat..

due minggu lepas saye busy di ofis.. sampai kene overtime.. kene datang ofis on weekend.. ye.. berangkut la saye dengan ufairah.. pulun punye pulun buat kerje.. akhirnye rabu lepas terlepas la segale bebanan kerje kat bahu, otak, badan.. semuenye la.. lege sangat hati.. tak payah rushingrushing balik kerje nak ambil ufairah on time.. tak payah kelam kabut sampai jadual mengepam terpakse dianjakanjak sampai 2 jam lewat.. lege selegelegenye.. dapat beraye dengan aman.. tula.. sape kate keje gomen takde keje? mase siap semue kerje tukan. rase nak sujud syukur.. alhamdulillah sangatsangat..

balik rumah rabu tu dengan hati yang senang.. seronok.. tapi datang pulak satu masalah lain.. adoi.. masalah bertimpetimpe.. lepas satusatu.. takpe saye sabar.. alhamdulillah Allah duge.. sekurangkurangnye saye tau Allah masih ingat dekat saye.. Allahuakbar.. masalah ape saye dapat? next entry la.. hihi.. takmo tulis panjangpanjang.. nanti banyak sangat cerite dalam satu entry.. kucarkacir jadinye..

3 comments:

Ina Haireina said...

waa.. banyaknye keje ye.. syukur lah semuanye dah selesai ye.. boleh luangkan banyak masa untuk ufairah.. hehhe..

fifi said...

alhamdulillah.. seminggu due ni banyak sangat dugaan Allah bagi.. alhamdulillah satu satu ade jalan penyelesaiannye..walaupon masih tertinggal satu due dugaan.. sabar je la.. pasti akan berlalu..

Ina Haireina said...

insyaallah.. bila kite tempuh dugaan dengan keikhlasan hati.. Allah akan permudahkan urusan kite.. :))

::hamster aku::

kalau nak bagi makan click kat mne2 je.. nak bagi minum click kat tutup botol.. kalau nak bagi hamster aku lari2 dalam bulatan tu.. click kat bulatan kuning tu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...