Wednesday, August 15, 2012

new header~

assalamualaikum..

da pukul 2.06minit.. lambat pulak saye update.. hihi.. pagi tadi saye sibuk edit gambar.. ohh.. lupe.. saye tengah seting kedai kecil.. kedai online je.. tu yang sibuk edit gambargambar nak masukkan dalam online shop saye.. tengah bestbest edit gambar.. saye teringat nak tukar header.. niat di hati da lame nak tukar header.. tapi tak sempat nak buat.. alangalang da bawak laptop datang ofis boleh la buat header.. PC ofis takde photoshop.. driver ade.. tapi PC tak support.. PC zaman mesopotamia.. buat simplesimple je.. actually ade doodle dekat header.. tapi nampak macam crowd bile letak.. so letak tulisan je la kat header tu..

mulemule saye nak letak yang ni..

ade doodle saye dan en. suami dan gambar real ufairah setengah jam selepas lahir.. bile letak nampak penuh sangat..mserabut saye.. jadi saye buang duedue gambar tu.. biar tulisan je.. nampak simple.. sedangkan saye ambil mase buat doodle sangat lame berbanding buat bende lain.. redha jela.. hehe..

ni pulak header lame.. byebye header lame.. bile tengok header lame.. memang rase da tak kene kot untuk blog ni.. sebab name ufairah takde pulak.. padahal sekarang ni cerite pasal die je.. adesss..kawankawan.. cer komen sikit header baru saye..


ni pulak first header saye kot.. wakaka.. saye siap panggil bende alah ni banner.. lawaklawak.. bile da hebat sikit berblog.. baru tau name bende alah ni header.. kesian tak? kesiankan? pleaseplease.. jangan ketawekan saye.. tapi bile tengok semue gambar banner saye.. saye rase.. makin lame makin simple saye edit.. mase mulemule semue bende nak letak.. hehe.. ke saye da makin malas nak fikir tentang bendebende kreatif ni? umur da meningkat.. da jadi mak pon fifi.. mungkin sebab tu kot.. tak pon saye malas nak serabutkan kepale fikir pasal header.. baik fikir masalah lain..

ps--> saye rase saye kene stop dulu.. saye tak pump second session lagi.. selalunye pukul 1230 atau 1noon.. pemalas kan saye hari ni? jangan tiru tau.. saye tak pump sebab rase tak berape sihat.. susu drop sikit sebab semalam buka puase saye makan murtabak dan kuih je..

No comments:

::hamster aku::

kalau nak bagi makan click kat mne2 je.. nak bagi minum click kat tutup botol.. kalau nak bagi hamster aku lari2 dalam bulatan tu.. click kat bulatan kuning tu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...