Thursday, August 16, 2012

selamat hari raye aidilfitri..

assalamualaikum..

sunyi je ofis hari ni.. sorangsorang balik.. ambil half day.. tak kire yang cuti lagi.. adesss.. rase sunyi je.. rase macam nak ambil half day jugak.. mengantuk duduk kat ofis.. mood nak lepak ofis pon ke laut.. adoiadoi.. ape la saye ni.. entry banyak mengeluh.. astagfirullah.. semue semangat nak balik kampung.. semue cuti awal.. saye? tak rase nak raye pon.. mood raye pon tak sampai lagi.. barangsemue tak kemas lagi.. nak balik kampung pon macam tak plan lagi..

macam kat ofis ni ade yang cerite berebut nak balik kampung sendiri (kisah suami isteri).. bagi saye macam takde apeape.. raye kat mane pon same.. ramai yang pelik.. saye tak kesah sebab mama saye da takde.. sebak pulak rase.. jadi raye saye da tak bermakne.. sedih.. takde ibu saye nak cium tangan mintak maaf.. mintak halalkan setiap titik susu die untuk saye.. takpe la.. saye sentiase berdoa.. kasih sayang rindu kami pasti bertaut di syurga nanti.. inshaAllah..

bile da ramairamai salamsalam minta maaf cakap selamat hari raye.. saye pon nak jugak la tulis kat sini.. dengan stulus hati.. saye nak ucapkan selamat hari raye.. terime la salam kemaafan dari saye.. paling penting.. balik kampung hatihati.. saye doakan semue selamat sampai ke destinasi dan pulang ke rumah semula pon dengan selamat..ni kad dari saye~


3 comments:

duniafana said...

jgn lupa doakan arwah ye

PutriesNoora said...

selamat hari raya fifi!=)

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

selamat hari raya ye fifi.. alfatihah untuk arwah (T___T) huhu

::hamster aku::

kalau nak bagi makan click kat mne2 je.. nak bagi minum click kat tutup botol.. kalau nak bagi hamster aku lari2 dalam bulatan tu.. click kat bulatan kuning tu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...