Tuesday, August 28, 2012

seruan mood seronok..

assalamualaikum..

lame sangatsangat tak update blog.. blogwalking apetah lagi.. haha.. hari ni saye da mule kerje.. semalam saye cuti kecemasan.. ape yang cemas sangat? saye sakit kepale.. rase macam terumbang ambing bile baring.. rase macam bilik kat rumah tu duk atas laut.. *saye tau okey.. sebab saye pernah join abah saye naik bot nelayan tok long saye* nak check blood pressure mesin tu ummi saye simpan dalam beg mane ntah sebab bawak balik kampungkan.. nak cari confirm tak laratkan.. jadi saye layankan je la sakit kepale saye..

jadi hari ni saye mule kerje.. mane entry cerite raye ni? saye takde mood nak mengarang.. hati, minda masih di rumah.. mungkin jugak kampung halaman.. adesss.. sedarlah wahai fifi.. saye masih mencari mood keseronokan.. bulan 9 bakal tiba.. macammacam akan terjadi dibulan 9.. semoge semuenye berjalan dengan lancar.. doakan keluarge kecil kami..

p/s--> bulan 9 ni saye dgn en. suami ade interview.. then hari jadi saye pon bulan 9.. lagi 1 kami akan berhoneymoon bersame ufairah d g.coast morib.. macammacam perasaan ade..

2 comments:

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

wah.... bulan9 yang sangat indah.. moga semuanya berjalan lancar dan dipermudahkan.. amin (^___^)

Nazayiena said...

Semoga fifi dan suami berjaya dlm interview itu nanti.

::hamster aku::

kalau nak bagi makan click kat mne2 je.. nak bagi minum click kat tutup botol.. kalau nak bagi hamster aku lari2 dalam bulatan tu.. click kat bulatan kuning tu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...