Thursday, May 28, 2015

langkawi 2015 - part 14 - final.. (jangan bace.. menyesal nanti)

assalamualaikum..

last.. last entry tentang langkawi.. hahaha.. pergi empat hari tiga malam.. cerita sampai 14 episod.. da macam drama tv 3 pukul tujuh petang tu.. hehe.. sebabnye.. tulis entry prndekpendek.. malas nak menceceh panjangpanjang..

lepas pergi cable car.. ade lagi masa... kami lepak tepi pantai je.. best sangat tau.. kerete sewa yang kami sewa tu.. dalam die ade tikar.. ape lagi.. kiterang bentang tikar tu.. lepaklepak.. bagi anakanak mainmaian..  agak dah macam nak check in.. kiterang gerak pergi airport..

lupe... sebelum pergi cable car.. kiterang pergi makan lakse dekat tepi airport.. laksa ikan sekor.. sedap.. memang selalu jugak kiterang makan situ.. tapi mahal sikit la bagi saye.. alhamdulillah.. segalanya berjalan dengan lancar masa kami di airport langkawi sampai ke klia2.. 

lakse tepi airport ni.. tepi laut jugak.. melaram la anak dara saya!~
ulwan sedap tidur.. dengan angin laut lagi..
menu kami.. bihun sup untuk ufairah.. laksa ikan sekoq untuk suami.. saya makan laksa biase je..
ulwan? susu ibu je!~

cuma.. beg kami banyak sangat.. susah kot nak bawak.. sorang tarik 2 3 beg.. haha.. biase la bile pergi langkawi.. borong beg la..  kene pulak ufairah nak tukar beg.. takkan nak buang beg lama ufairah.. angkut la.. tarik la saye dengan suami.. tak masuk ulwan yang tak boleh jalan lagi..

ufairah.. seronok nak balik dah..
bawak sorang satu beg.. dekat saya ada lagi dua kot.. dan ade yang dah check in!~
comot sangat anak dare saye ni.. takut nak ikat rambut betulbetul.. takut kena dahi.. seriau..
saya suka gambar ni..

begbeg kami.. lima beg.. bayangkan.. yang nak bawaknye berdua je.. ufairah tengok mood..

ni je entry final langkawi.. menyesal tak bace? hahaha.. tapikan.. inshaAllah.. ade rezeki.. kami nak pergi langkawi lagi..

4 comments:

Khai♥Rin : anies said...

ms kami g aritu, kami terjah tmpt tu pd hari pertama smpi...sedap laksanya

ANIM said...

5 beg...sabar ajalah fifi, hihi
macam2 yg dishopping tu kan..kan

dalila said...

sdp ye laksa ikan sekor?aku pegi aritu tutup..mkn gerai sebelah..sdp jgk..

IbuNoey said...

tu dia.kalau dah beg banyak tu,memang berbaloi la percutiannya ye..

::hamster aku::

kalau nak bagi makan click kat mne2 je.. nak bagi minum click kat tutup botol.. kalau nak bagi hamster aku lari2 dalam bulatan tu.. click kat bulatan kuning tu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...