Thursday, May 14, 2015

part 11 - langkawi 2015 - kolam holiday villa langkawi.. rumah peranginan persekutuan langkawi..

assalamualaikum..

sekarang super busy dekat office.. macammacam hal jadi.. tak masuk 2 3 jam layan whatsapp and telegram tanya pasal gentle birth.. memang tak sempat nak update blog.. macam sedih je.. gambar dah edit pagi tadi.. da bukak new post dari pagi.. ni dah pukul 5.20petang.. baru nak update blog.. 

lagi satu yang best duduk dekat RPP ni ade tiga kolam.. satu infinity pool.. kami tak pergi pon.. sebab macam dalam restoran.. then orang cakap kalau nak mandi dekat situ kene bayar lagi.. memang kami tak pergi la.. kolam kedua bagi saya kolam utama la sebab ade open jacuzzi.. kolam budakbudak.. kolam dewasa.. kolam yang dalam.. 2 meter kot dalam die.. kolam ketiga.. kolam tertutup untuk perempuan..

kami sempat pergi satu kolam je.. kolam utame tu la.. teringin nak g kolam tertutup.. tapi tak sempat.. ade emergency.. yes.. next entry akan saye ceritakan.. tragedi pahit kami.. tapi best sangat duduk sini.. lepas mandi laut.. bilas dekat kolam.. hahaha.. ok la kan.. ufairah dengan ulwan memang happy sangat.. dapat main air.. 

dekat tepi pool banyak kerusi nak lepaklepak.. tapi dekat tepi pantai lagi banyak.. kalau nak cuci mate.. dekat tepi pantai lagi ramai orang melepak.. hehe.. tapi kami.. setiap kali lepas mandi pantai mesti mandi kolam..  bilas badan dengan air masin.. pakai air klorin.. hehe.. ok.. ape lagi.. layan gambar kiterang la.. mesti korang rase nak pergi jugak..

kolam die besar sangatkan.. keliling ni bilik holiday villa.. 
ibu dengan ufairah.. 
ibu layan ulwan dengan ufairah.. 
kami bertiga lagi.. 
ulwan sorangsorang.. kami tinggalkan die.. saye jauh sikit.. 
kami dalam open jacuzzi.. 
puas mandi kolam ni.. 
ibu dengan ulwan.. 
kakak ufairah sorangsorang.. happy sangat..

rindunye nak datang sini lagi.. nak luangkan masa dengan anakanak dan suami..

13 comments:

Khai♥Rin : anies said...

bila ada swimming pool tu laa tarikan yg x boleh ditahan2 ;-)

Kopiolimauice said...

besar gak kolam nye ye..puas nk berenang org tak ramai plak tu yg best

tiga lalat said...

salam. hee sonoknyer mandi pool ;p

tiga lalat said...

salam . hee tahniah krn ke blog yg terkini sy itu ;p

dalila said...

masa aku pegi dulu xslp[ jacuzi tu xde lagi..yg ade restoran tu pun tgh buat lg..nnt dpt la kot merasa..darwish pun dh bsr ms tu..blh tinggalkan je mcm ulwan bioo die mandi sorg2..hahaha

Kakzakie said...

Seronoknya mandi-manda santiklah agaknya ye Fifi:)

Kakzakie said...

Santak seharian - santik pulak:)

::EIDA:: said...

mencik RPP Langkawi ni tak pernah nk free ida nk booking. sokmo penuh... hukhukhuk.. ada infinity pool? pergh!

Sanisah eeiyss said...

seronoknya... hilang tensen (^___^)

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam fifi,
rendam sampai kembang kekdahnyer yer he3

Kopiolimauice said...

bz ke lama tak update blog ;)

ANIM said...

bawa anak2 ni...swimming pool wajib ada kan, hihi

nik ros said...

syoknya. ada swimming pool tu.budak2 confirm suka :)

::hamster aku::

kalau nak bagi makan click kat mne2 je.. nak bagi minum click kat tutup botol.. kalau nak bagi hamster aku lari2 dalam bulatan tu.. click kat bulatan kuning tu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...