Wednesday, October 1, 2014

hotel pullman putrajaya - makanan -part 5

assalamualaikum..

sebab hari ni hari rabu.. jadi kite wordless jela.. semalam da berkobar taknak wordless tapi bile dah petangpetang ni jadi malas.. jadi kite wordless jela je.. ayat sesikit je.. alhamdulillah saye berpeluang merase makan dekat pulman.. breakfast lunch dan dinner.. ni pon sebab tumpang name bos suami yang datang lewat dan terpakse balik sehari awal..

dinner.. bos suami sampai pukul 10 malam.. jadi saye ganti.. breakfast dan lunch bos suami kene pergi bengkel tempat lain.. pukul 6 pagi dah check out.. ape lagi.. saye dari office gigih datang makan kat sane.. makan free kan.. jadi haruslah gigih.. jimat duit breakfast.. dapat makan alaala raja dekat hotel yang gah..

makanan dekat sini banyak pilihan.. rasa dari segi main dish bolehlah.. mungkin sebab saye tak suke makanan tu kot.. tapi pada penggemar makanan main dishes.. memang akan cakap sedap.. best.. power.. very recomanded.. main dishes dia.. ade dari chinese sampai ke mamak.. malay memang tak boleh tinggal.. memang banyak..

desert memang best dan banyak.. dan deco die? memang high class la.. bagi saye yang jarangjarang makan alaala raja ni la.. tak kedekut kot makanan dekat sini.. atas kek die.. main letak je raspberry.. blueberry.. dengan coklat atas cake yang sedap.. ice cream cedok sendiri.. ade 6 jenis aiskrim.. tak terase ke enam enam aiskrim.. dengan kek pelbagai jenis..

panacota (tapi panacota bangi golf resort lagi sedap).. ke sebab saya dah kenyang? hehe.. cream puff pon ade due jenis kot.. dark choc punye dengan milk coklat.. puding dengan buah tak payah cerita la.. banyak jenis puding.. dari size kecik sampai size besasr.. sedap.. saye suke!~ desert dekat sana dari white choc sampai dark choc.. dari lembut ke keras.. dalam banyakbanyak tempat saye pergi.. desrt dekat sini la paling best.. yummeh~! dah jom tengok gambar..

ruang makan dekat pullman.. sekali tag office suami atas lantai kace.. seriau suami kate.. 
ufaiah kesayangan saye!~ 



barisan desert.. saye suke desert.. jadi gambar desert je yang saye snap.. hihi..

ice cream with topping.. ade 8 jenis toping kot.. 
main dish.. ini je yang saye makan.. siap ambil macammacam jenis keju nak rase..

suami tengah ambil makanan..

secare keseluruhan.. makanan dekat sini best!~

terase macam bukan wordless pulak tetibe!~

15 comments:

Kakzakie said...

Bila dah banyak sangat dah tak tahu nak pilih yg mana satu Fifi. Nanti bila balik terkenang semula...

ros_reeza said...

makanan dia nampak sedap sedap.

Julia Johari said...

fifi syoknya dpt makanan best du pullman...wowwwwwwwwww mmg menu first class sgt ni...cantik la suasana di sana so romantik...awwwwwwwwwwwwwww

May said...

Hmmmm...delicious servings here!

May said...

Hmmm...delicious servings here!

May said...

Delicious servings here!

dalila said...

ko dr ofis gigih dtg gi makan?abis ufairah?bkn ko cuti ke time ni?

Fifi Nadhrah said...

jumaat tu aku kerje.. pengasuh dah ade.. malas aku nak melepak dekat hotel.. jimat cuti aku.. dari pullman aku hantar anak g rumah BS.. lepas tu gerak g breakfast.. habis breakfast balik ofis.. lunch aku g balik hotel tu.. makan2.. habis rehat masuk ofis.. petang balik macam biase.. trus g ambik ank kt rumah BS..

Raihanah Ahmad said...

sedapnya food kat situ. terliur pulak. huhuh

ANIM said...

harus berjam2 kak duduk sini kalau ada peluang, haha...
semuanya menarik utk dicuba..

Wawa Yusoff said...

MasyaAllah... sedap nya entry kalini.. telan ailio!

follow here and link exchanged :)

Nazayiena Ayiena said...

sedap2 makanan di sini,oooo patutlah hari tu tgk fifi hilang,hehehe....

kak nurul tag fifi
http://nazayiena76.blogspot.com/2014/10/paris-souvenirs-giveaway-by-jindrisska.html

Nazayiena Ayiena said...
This comment has been removed by the author.
wa said...

Dah lama tak makan hotel ..hehhehe...

::EIDA:: said...

dapnya dessert tu! ehem

::hamster aku::

kalau nak bagi makan click kat mne2 je.. nak bagi minum click kat tutup botol.. kalau nak bagi hamster aku lari2 dalam bulatan tu.. click kat bulatan kuning tu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...