Thursday, October 23, 2014

busy sangat ke?

assalamualaikum..

seminggu tak update.. actually ade la seperenggan entry untuk disambung hari ni.. konon nak publish.. entry tentang brainy bunch.. pengalaman kawan.. sebetunye ex officemate.. pengalaman best ke tak best.. tunggu entry tu muncul.. isnin selase memang saye tak sempat update blog.. sebabnye kerje luar.. rabu pulak public holiday.. hari ni jela..

sekali masuk ofis hari ni.. kawan @ teamate saye emergency leave.. sekali dengan bos pon emergency leave.. jadi segale kerje yang patut diselesaikan dengan kadar segere saye kene buat.. dengan itu.. tak jadilah saye menyambung cerite brainy bunch islamic montessory tu.. sebab saye nak kene bace balik email atau surat kepade BBIM tu.. whatsapp lagi.. cek bahan bukti lagi.. jadi macam tak sempat.. dan..

sebagai tande rase bersalah.. perlu ke? saye belanje satu gambar..

ade banyak lagi gambar versi ni.. nanti saye belanje lagi..

8 comments:

CikNaa said...

comel sgt pakai sedondon

::EIDA:: said...

anoynyonyonyoyoooo sedondon dua beradik niii ;))

dalila said...

amboiii..manjenye kakak n adik ni..

LadyBird said...

Seksinye kakak.. hihihi...

Julia Johari said...

Update segera ye...nak baca pasal perihal Brainy Bunch tu...sebab ada kawan opis anak dia pun belajar situ gak..at least dpt review dari pelbagai pihak

Bunda a.k.a KN said...

As salam...tak apa lah...ni time member el...mungkin tak boleh dielakkan...kenalah selesaikan kerja yang tertunggak..

InsyaAllah time kita el pulak mungkin ada pulak yang membantu...saling membantu..

Comel jer gambar dua beradik tu ...nampak mesra sangat..

ANIM said...

cantik gambar candid ni fifi..
kak anim pun baru menulis semula ni..

Jari Manis said...

alalla...so cute 2 org si kecil nih

::hamster aku::

kalau nak bagi makan click kat mne2 je.. nak bagi minum click kat tutup botol.. kalau nak bagi hamster aku lari2 dalam bulatan tu.. click kat bulatan kuning tu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...