Wednesday, October 8, 2014

nuffnang lagi.. no so wordless wednesday..

assalamualaikum..

alhamdulillah.. berderetderet masuk walaupun ade yang amount die 0.00.. hihi.. sebenarnye bukan nak kejar sangat.. tapi rase macam.. wah.. alhamdulillah.. makin maju.. terime kasih kerane support blog 'melukut di tepi gantang' ni.. hihi.. walaupon duit secoet.. tak boleh cashkan pon.. saye happy.. inshaAllah.. nanti saye akan buat giveaway sebagai tande terima kasih untuk korang.. :)


10 comments:

safurara said...

NUffnag tgh baik hati.hahaha

#BW sambil klikklik IKLAN nuffnang!

Julia Johari said...

Mama fifi.......hugs u babe!
Bergenang air mata baca komen u...perasaan yang sama kita rasa kan...nak je peluk u...rasai jatuh bangun dalam dunia perniagaan yang mula dari 1 sen...ke angka ratusan..mana tahu kan fifi...fifi, lama dh ju idamkan kerjaya ini, malah kerjaya ini lg sibuk dari kita bekerja di opis, jadual sangat padat...waktu kerja kita mungkin ditengah malam sewaktu anak2 sedang tidur lena...disitulah kita ada slot kecil dlm bilik buat kerjaya sendiri...dapat permulaan sebulan 100 pun julia dh kira bersyukur, itu kan untung bersih wpun 100 dulu...dari situ kita up lg promosi perkara yg org cari dan wujudkan kelainan sedia ada...mommy fifi tahniah nuff byk masuk...ju tak cek lg nuff...fifi, benar kata2 suami fifi tu, cubalah kalau bukan sekarang mungkin tahun depan kan...cuba simpan bajet utk modal niaga...tak byk takpe...tp kita ada impian...dan tak terus dok dlm zon selesa dan tak nampak peluang lain.

dalila said...

wahhh..bederet2..tahniah3..
xsabar nk tggu GA ko..

Wawa Yusoff said...

Meriahnya nuffnang u fifi... :)

Kakzakie said...

Nuffnang tengah murah hati tu Fifi. Sana-sini dia bagi banyak-banyak kakak perhatikan.. blogger kan dan makin ramai..

Nafira usof said...

wahhhh.. berderet2!!
tahniah Fifi.. kena rajin updated blog lah lepas nih.. baru lagi banyak yang masyuk~

LYAfrina said...

alhamdulilh..
bertingkek-tingkek tu

ANIM said...

banyaknya...
cayalah....blog makin dikenali fifi, tahniah

Jari Manis said...

x per fifi..sikit2 lama2 jadi bukit dari x de langsung kan :-)

♥ Mrs. Secretary ♥ said...

Alhamdulillah rezeki.. sikit2 lama2 boleh cash out dah..=D

::hamster aku::

kalau nak bagi makan click kat mne2 je.. nak bagi minum click kat tutup botol.. kalau nak bagi hamster aku lari2 dalam bulatan tu.. click kat bulatan kuning tu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...