Wednesday, August 27, 2014

ulwan dah meniarap secara rasminya

assalamualaikum..

serabut kepale otak fikir nak update ape.. dasyat tak dasyat.. memule entry da keluar perkataan serabut.. ntah la.. lately rase malas nak update blog.. nak lepaklepak bw je.. nak tulis komen pon malas.. hebat tak hebat saye ni.. hahaha.. bile mood nak sampai pon tak tau.. tunggu punye tunggu sampai hari ni tak sampaisampai.. 

sebelum menaip entry ni.. dekat 2 jam saye belek gambar kot datang idea nak menulis.. harom tak datang.. aiseh.. memang dasyat tahap kemalasan sekarang ni.. saye tahu hari ni hari rabu.. senang tepek satu gambar.. wordless katenye.. masalahnye.. nak tepek gambar mane pon tak tau.. kritikalkan saye.. memang rase lesu sangat.. mengantuk due tige hari ni.. dan satu keputusan telah diambil.. malam ni saye nak try berbekam.. tunggu dan lihat feedback dari saye..

ok.. kembali pade cerite asal.. korang tengok sampai due perenggan saye nak membuktikan kemalasan saye.. alhamdulillah.. ulwan da boleh meniarap.. saye taktahu bende tu jadi bile since mase 3 bulan lebih ulwan lupe yang die tak pandai meniarap lagi meniarap 2 minggu sekali.. haha.. jadi mase 5 bulan ni ulwan kerap meniarap.. sikitsikit nak meniarap.. jadi saye assume ulwan boleh meniarap mase umur 5 bulan..

gambar meniarap? takde.. hahaha.. dasyat betul saye ni.. malas.. nanti ulwan meniarap saye rakam or snap gambar ye.. inshaAllah.. korang.. please doakan saye rajin.. semangat.. tabah sabar.. anak due ni sangat menduge iman. sangat menduga kesabaran.. sangat penat walaupon suami banyak sangat sangat sangat membantu..

my soulmate.. my backbone.. love u suami!

8 comments:

LYAfrina said...

Waaa..congrats ulwan..
mesti cute je bila dia.meniarap

Kakzakie said...

Alhamdulillah... tak lama kalau dah meniarap ni mulalah menyelar ke depan dan masa ini mulalah Ulwan akan explore semua kat rumah. Cuai aje adalah benda dia kerjakan:)

nuyui a.k.a miss YUI said...

geram tgk bby =)

Kopiolimauice said...

uit bambam nya ulwan dh besar dia ye...

dalila said...

hahaha..same la mcm aku ms mule2 peknen aritu..apekah?hak3

Sheila Salim said...

Assalamualaikum fifi, bestnya ulwan dah meniarap! sheila pun still cuma adapt suasana rumah dengan anak kecil ni. masih kekok hihii

::EIDA:: said...

wawawawaahhhh dah meniarap.. yeayy pasni berlari pulak yekk ulwan. kekkee..

jemput update terbaru ,
http://www.idabaharum.com/2014/08/laman-grill-kajang.html

Julia Johari said...

Sedap la panggil ulwan....ulwan...ulwan..alallalalalla napa manja sgt nama ulwan ni...geyam auntie tau...dah pandai dh dia sekarang...cpt betul progress...mommy sila ambil video dan gambar ulwan byk2 tau

::hamster aku::

kalau nak bagi makan click kat mne2 je.. nak bagi minum click kat tutup botol.. kalau nak bagi hamster aku lari2 dalam bulatan tu.. click kat bulatan kuning tu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...