Thursday, August 21, 2014

after not so long break..

assalamualaikum..

rase lame sangat tak update blog.. bukan tak rindu.. rindu sebnarnye.. tapi mase yang lepas saye tertarik pade bende lain.. ade yang lagi hantu dari update blog.. bukan saye tak bukak blog.. hari hari buka blog.. fikir nak update ape.. memang ade pon idea.. tapi bile bukak je satu web tu terus meroyan sampai lupe update blog..

sebenarnye.. dari minggu lepas saye melepak.. marathon dekat MPS.. misteri paranormal dan seram.. bace cerite hantu kat sane.. haha.. MPS ni kat mane? dekat cariforum.. ala.. tempat saye dengan suami berjumpe dulu.. best jugak bace pengalaman orang jumpe entity ni.. lepas tu takut.. hahaha.. nak sembahyang pon macam takut.. tapi best..

setelah marathon berharihari.. mengkhatamkan bersirisiri cerite hantu.. saye kembali ke pangkal jalan.. hahaha.. baru sedar diri nak menegur kawankawan blogger.. walaupun tak update blog..saye tetap melawat korang.. pergi rumah korang.. cume kadangkadang tak tinggal jejak.. korang kalau suke cerite hantu.. boleh la melepak di cariforum.. tapi jangan jadi macam saye.. lupe diri..

by the way.. hari ni jamuan hari raye jabatan saye.. dapat makan free.. jimat duit tunggu gaji isnin ni.. pepagi lepas sarapan saye dengan kawankawan melakukan aktiviti biase di pagi raye.. cume lokasi kali ni dekat office la.. bukan dekat rumah.. aktiviti ape lagi kalau bukan bergambar di pagi raye.. enjoy gambar mak HUZ pulak ye.. asyik gambar anak je..




5 comments:

Kopiolimauice said...

amboi beseri2 memasing ek..erk! citer hantu sy penakut so tak yah baca ;p

Kakzakie said...

Yg pasti mak-mak budak bila berposing masing-masing nak berlindung tak sama anak-anak lagi montel lagi kita suka kan:)

Itulah kerenah hari raya.. biasalah fifi..

ANIM said...

oo..baru tau mana dia jumpa cik abe ya, hihi

kak ni tak minat cerita hantu malam hari..takut takleh tido. maklumlah cik abe tak de sebelah..

dalila said...

amboi sakan korang Wefie ye..jamuan raya thn ni semeriah thn lps..makanan pun xckp..sadis btl la perangkaan ni..

ros_reeza said...

jamuan office.. best. hihihi

::hamster aku::

kalau nak bagi makan click kat mne2 je.. nak bagi minum click kat tutup botol.. kalau nak bagi hamster aku lari2 dalam bulatan tu.. click kat bulatan kuning tu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...